Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 22, 2014 20:50 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - I :-)

echem echem - skoro KotkaWodna dostała bana na 3 dni.....a wrocila po dobie, to moze ja też mogę?

Kotkins mnie namówił........a zatem było to tak:

Zwykła lekcja, taka wiecie 45 min, moja Ukochana Klasa ( serio mówię, adoptowałabym ich wszystkich..., co ciekawe, co jakiś czas któreś się pyta, czy może do mnie dzis jechać na "nocowanie" - taka prosze ja Was perwersja ). Tematem lekcji są zwierzątka. Moje genialne Dzieci nie mówią po polsku, bo świnia chrumka ( to Wam kiedyś wytłumaczę ). W każdym razie mówią niemal wyłącznie po angielsku czy np. Can I have twojego rabera plis? :-)
Geniusze mówię Wam

No i opisują ulubione zwierzątka. I pewna scerbata dziewczynka mówi, że u niej w ogródku to mieszkają na drzewie ( pardon będzie cytat ! ) dwa czerwone SQRWIELE.
Mnie zatkało. Że kto pytam? No squrwiele - dziecko dzielnie potwierdza.............
umarłam .............
zeszłam wyćwiczonym ześlizgiem pod biurko i markowałam długie poszukiwania, z pokasływaniem w tle.
Przepadałam - od wtedy wiwiórki to są takie małe, czerwona SQURWIELE:-)

Akcja - wczesny poranek - mama ( przefajna ) dwóch niemal identycznych dziewczynek - jedna w klasie pierwszej, druga w drugiej....a co.....Imiona mylę non stop. Mlodsza co jakiś czas cedzi "ja nie jestem Ona ja jestem JA" Co fakt to fakt

Noo i Mama przychodz i mówi - proszę pani chcialam złożyc rekalamcję na lekcję bilingwalną....
- ooo?czemu?
- noo bo wczoraj zaglądam Mlodszej przez ramię, patrzę dziecko dzielnie ćwiczy pisanie.........czytam a tam stoi "WÓDKA"
Ja ( zaczynam się szeroko uśmiechać
Pani: no to pytam. Co robisz Dziecino? A ta przez zęby "wyraz z ó piszę" - wyraz politowania w oczach w tle.....
Ja : (uśmiech coraz szerszy)
Pani :a kto ci takie wyrazy ćwiczyć kazał?
Dziecko:Pani X ( tu imię wychowawczyni )......
Ja : (już otwarcie śmieję)
Pani : wie pani jakoś mi się wierzyć nie chciało, zeby pani X kazała im pisać "wódka", zatem podstepnie pytam "a co tu jest napisane?"
Dziecko:( z głębszym wyrazem politowania w oczach w końcu mieć matkę niepiśmienna......nie jest łatwo.....)"No ŁODKA!
Ja ( wyję otwarcie)
Pani chytrze drążąc - a jaka to jest lierka ( wskazując na w ).
Dziecko wkurzone już dobrze: no Ł .........
Pani - wie pani........pogrązam się w oczach potomstawa, ale nic pytam dalej.....Ł powiadasz?
Dziecko - Ł Ł no weź mamo.........
Pani - a kto ci tak powiedział?
Dziecko - pani Neigh...
Pani: acha......a znasz inne wyrazy na "Ł"
Dziecko - TAK! water, window, wheel......duzo znam. Moge cię nauczyć.......

Moje dzielne króliczki:-)

Opowieść o TRUPIE jutro....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie cze 22, 2014 20:59 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - I :-)

hehehehe dobre, dobre :mrgreen:

btw - ja wiem, dlaczego świnka chrumka, boś mie kiedyś pomiędzy duszącymi wybuchami smiechu opowiedziała. Reszta też powinna to "usłyszeć", bo równie dobre, jak wódka. :mrgreen:
Ostatnio edytowano Nie cze 22, 2014 21:06 przez Zosik, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Nie cze 22, 2014 21:03 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - I :-)

Zosik Świnkę to trzeba usłyszeć..........inaczej nie robi wrażenia:-

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie cze 22, 2014 21:04 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - I :-)

A dlaczego chrumka???
I dlaczego ja NIC o tym nie wiem????? 8O

O trupie wiem.

Ja mogę co najwyżej opowiedzieć o stygmatach.
O ile już nie opowiadałam...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 22, 2014 21:10 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - I :-)

Neigh pisze:Zosik Świnkę to trzeba usłyszeć..........inaczej nie robi wrażenia:-

Proponuję wideokonferencję. :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie cze 22, 2014 21:24 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Nie rozumiem jednego, DLACZEGO Zosik niemal za kazdym razem płacze jak ze mną rozmawia........:-)
Swinkę Ci Kotkins udostępnie słuchowo - inaczej nie ma juz tego efektu.........

A z trupem było tak:

Dyżur poranny podchodzi do mnie Kasia lat 6 . Kucyki, spineczki, różowa spodniczka, baletki te sprawy i rzecze konfidencjonalnie
Kasia: proszę pani, prosze pani! bo ja mam TRUPA
Ja: ( nieco przytkana, ale profesjonalna ) oooooo.........tak?
Kasia: noo tak mam. Tata mówił, zeby wszystkim go nie pokazywać, ale pani to chyba mogę?
Ja: mmmmmm nooo tak. ( sondująco) a duży ten trup?
Kasia: bardzo duży. Dlatego tata mówił, zeby go zakryć
Ja: ( coraz bardziej stropiona, ale nadal sondująco profesjonalna ) i gdzie go macie?
Kasia: oooo tu mam! ( odwija rękaw i pokazuje łokieć)
Ja: faktycznie bardzo duży jak na trupa tfu strupa........

Dzielna byłam, nie ryknęłam od razu:-)

Obrazek

Neigh

Post » Nie cze 22, 2014 21:34 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Ukrycie zwłok jest moim zdaniem wyrazem profesjonalizmu...
To ja poproszę świnkę wieczorem. Jutro. Jak będę zmęczona wracała z pracy na autostradzie.

Chyba ,że to niebezpieczne????

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 22, 2014 21:36 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

kotkins pisze:Ukrycie zwłok jest moim zdaniem wyrazem profesjonalizmu...
To ja poproszę świnkę wieczorem. Jutro. Jak będę zmęczona wracała z pracy na autostradzie.

Obawiam się ze tak........Zosik się mało nie udusiła.........

Obrazek

Neigh

Post » Nie cze 22, 2014 22:10 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Kilka godzin człowieka nie ma na forum i kilka stron do narobienia.
Kotkins witam po bananie.

Zazdroszczę, że z Fio jesteście już po cięciu, u nas sterylka za dwa tygodnie, a mi na samą myśl brakuje tchu.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie cze 22, 2014 23:30 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

kotkins pisze:Ukrycie zwłok jest moim zdaniem wyrazem profesjonalizmu...

praca na autostradzie na pewno jest niebezpieczna ;) może dorzuć jakiś przecinek, słowo, bo zaraportują znowu - nie dość, że przelewy "za nierząd" to i jeszcze praca na autostradzie pod przykrywką doktorowania! i banan gotów :twisted:

gratulujemy kupska (pewno jak stodoła!) i pozbycia się zdziczałego jajnika.
strupy i łódki mocne, oby jak najwięcej takich kreatywnych dzieciaszków :)
Ostatnio edytowano Nie cze 22, 2014 23:36 przez Anneke_, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Nie cze 22, 2014 23:32 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - I :-)

Neigh pisze:Zosik Świnkę to trzeba usłyszeć..........inaczej nie robi wrażenia:-

Niniejszym strzelam przepotężnego focha: mogłam nie tylko usłyszeć, ale i zobaczyć… no i co?! :evil: Przeca nie wezmę czwartego kota, żeby świnkę chrumkającą usłyszeć! :ryk:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon cze 23, 2014 6:59 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

wez...masz pretekst :D ja jeszcze a propos zlosliwego przekrecania nickow (a piszcie se moj jak chcecie) - co ze zlosliwymi nickami? Taka np slupek jak to napisac z tel bez polskich znakow??? ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon cze 23, 2014 12:08 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

no i jest dyskusja: viewtopic.php?f=8&t=162958
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon cze 23, 2014 15:07 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Kotkins została Babcią:-)

Ale niech sama opowiada.......co jej będę przyjemnośc odbierać.
Dobra miłe panie - znikam......uroki końca roku ech......

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 23, 2014 16:12 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Gratulujemy Kotkins :piwa:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]