Mam już zakupioną, czeka tylko aż przestanę wkuwać prawo administracyjne
Moderator: Estraven

Spilett pisze:Blodka, nadaję Ci członkostwo
Jonathan fajnie zagrał Heńka, chociaż mogli dodać defekty typu otyłość i inne mało ciekawe urodowe aspekty pod koniec serialu

Ale wiesz, ciężko takiego przystojniaka w brzydala zamienić  
 W tym celu polecam film 'Krwawy Tyran' - stary, gruby i brzydki (szkoda że praktycznie od samego początku filmu  

♥ 

Blodka pisze:A co to to to takie białe pośrodku Kotusiów?![]()
 Ale one wszystko ściągały więc straciłam cierpliwość  
♥ 
Spilett pisze:Ale fajne Tosio-Bazylowe chowanki za ręczniczkiem
A powiem Ci, że ja Jonathana na początku nie lubiłam, nie podobał mi się wcale, brzyyyydal i w ogóle. Pod koniec 4 sezonu -![]()

NatjaSNB pisze:Próbowałam stworzyć sobie studio fotograficzne z nowego, białego, mięciutkiego kocyka i tworzyłam 'stojak' żeby tło było całe białeAle one wszystko ściągały więc straciłam cierpliwość

Blodka pisze:Spilett pisze:Ale fajne Tosio-Bazylowe chowanki za ręczniczkiem
A powiem Ci, że ja Jonathana na początku nie lubiłam, nie podobał mi się wcale, brzyyyydal i w ogóle. Pod koniec 4 sezonu -![]()
Ale!!!!!!! Za to Henry Cavill jako Charles Brandon....MIAAAAAAAOOUUUUU.....I to pod koniec....z tymi włosami spiętymi w kucyk i zarostem.....leżę i miauczę.....![]()
![]()
![]()

♥ 
Blodka pisze:Spilett pisze:Ale fajne Tosio-Bazylowe chowanki za ręczniczkiem
Ale!!!!!!! Za to Henry Cavill jako Charles Brandon....MIAAAAAAAOOUUUUU.....I to pod koniec....z tymi włosami spiętymi w kucyk i zarostem.....leżę i miauczę.....![]()
![]()
NatjaSNB pisze:Próbowałam stworzyć sobie studio fotograficzne z nowego, białego, mięciutkiego kocyka i tworzyłam 'stojak' żeby tło było całe białeAle one wszystko ściągały więc straciłam cierpliwość
Jest super, moje pierwsze skojarzenie-pijany duszek Kacper zabłądził do Kiciusiów i zasnął![]()

A jego romans z siostrą Henia, która w serialu była miksem siostry i brata? BRILLIANT!

Blodka pisze:Ekhm...Z tego oto miejsca pozdrawiamy Wielce Szanownego Małżonka i zapewniamy że gromadzimy się tu w celu odmawiania koronek a w wolnych chwilach dziergamy na szydełku i wymieniamy się przepisami kulinarnymi. Wszystko pozostałe to iluzja i halucynacja. Także ten tego....

♥ 
Blodka pisze:MadziÓ. Jam wróżka , a jakże. Czarnego kota przeca mom.
Zajrzyj jeno do Kaśki czy aby ją co nie połamało. Jeśli tak to wiesz kto za tym stał.
W dalszym ciągu nie przerywając audycji pozdrawiamy Szanownego Małżonka zmawiając modlitwę w intencji udanych łowów w hipermarkecie.![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości