Moje Tałatajstwo Kmicic mi leci z wagi :( proszę o rady!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 16, 2014 0:32 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

phantasmagori pisze:I jeszcze akupunkturę mi robią :mrgreen:

... i to darmowa :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw sty 16, 2014 0:40 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

A no pełen salon kosmetyczny :mrgreen:

Są takie zabiegi na zmarszczki, gdzie kosmetyczka jeździ takim wałkiem z igiełkami po skórze.
Ponoć taka uszkodzona skóra produkuje kolagen i elastynę w większych ilościach w celu naprawy i znikają zmarszczki.
To ja taki zabieg miałam robiony przez Sroczki codziennie, przez trzy miesiące na nogi :D
Tyle, że na nogach zmarszczek nie mam :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw sty 16, 2014 0:43 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

phantasmagori pisze:A no pełen salon kosmetyczny :mrgreen:

Są takie zabiegi na zmarszczki, gdzie kosmetyczka jeździ takim wałkiem z igiełkami po skórze.
Ponoć taka uszkodzona skóra produkuje kolagen i elastynę w większych ilościach w celu naprawy i znikają zmarszczki.
To ja taki zabieg miałam robiony przez Sroczki codziennie, przez trzy miesiące na nogi :D
Tyle, że na nogach zmarszczek nie mam :ryk: :ryk: :ryk:

To trzabyło je nauczyć i na twarz , choc ty i tak zmarszczek nie masz , ale byś miała juz zabiegi na zapas :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sty 16, 2014 0:56 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

Tia i z taką poharataną gębą z klientami gadać? To by dopiero było :mrgreen:
Już mi wystarczy że z takimi girami na basen nie mogłam chodzić, aby nie wzbudzać sensacji :wink:

A tak serio muszę przed przeprowadzką podskoczyć do weta na obcięcie pazurków.
Bo Sroki jak się rozgrandzą nad ranem to potrafią jednak udrapać. A tam wiadomo. Dzieciaki są.
A i przy okazji niech je obejrzy aby była na milion % pewność że wszystko jest ok. :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw sty 16, 2014 0:59 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

phantasmagori pisze:Tia i z taką poharataną gębą z klientami gadać? To by dopiero było :mrgreen:
Już mi wystarczy że z takimi girami na basen nie mogłam chodzić, aby nie wzbudzać sensacji :wink:

A tak serio muszę przed przeprowadzką podskoczyć do weta na obcięcie pazurków.
Bo Sroki jak się rozgrandzą nad ranem to potrafią jednak udrapać. A tam wiadomo. Dzieciaki są.
A i przy okazji niech je obejrzy aby była na milion % pewność że wszystko jest ok. :D

Pazurki koniecznie :twisted: :twisted: :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sty 16, 2014 7:31 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

Pazurki i przegląd :ok:
A dla Ciebie dużo zdrówka :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 16, 2014 7:42 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

Eluś-dopiero doczytałam-ale się cieszę!!!!!
Super ,że będą razem! :piwa:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sty 16, 2014 7:46 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

Ja od poniedziałku jestem na antybiotyku, ale czuję że mnie bierze od nowa. Co za szpetny cholerny wirus jakiś tfu!
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Czw sty 16, 2014 9:47 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

Sroczki w nowym domu?

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Czw sty 16, 2014 15:19 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

inga.mm pisze:Sroczki w nowym domu?

W sobotę o 17stej godzina zero :D

Erin pisze:Pazurki i przegląd :ok:
A dla Ciebie dużo zdrówka :piwa:

Będzie i przegląd :D

kropkaXL pisze:Eluś-dopiero doczytałam-ale się cieszę!!!!!
Super ,że będą razem! :piwa:

Oj tak! Justyna wynalazła im domek, o jakim nawet nie śmiałam marzyć!
Może jest niedoświadczony, ale ze wspaniałym podejściem i chłonny wiedzy.
I co ważne, bardzo kontaktowy, tak że nie będę musiała prosić o wiadomości o Sroczkach :D
Ostatnio edytowano Czw sty 16, 2014 21:44 przez phantasmagori, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw sty 16, 2014 15:25 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

Blodka pisze:Ja od poniedziałku jestem na antybiotyku, ale czuję że mnie bierze od nowa. Co za szpetny cholerny wirus jakiś tfu!

A no paskudny :evil: Ja już myślałam że zaczęłam się zbierać do kupy, nawet apetyt odzyskałam, a wczoraj wieczorem znowu gorączka :evil:
A najgorzej, że muszę z tym chodzić do pracy.
W dzień na szczęście nie jest tak źle, ale rano i wieczorem to masakra.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt sty 17, 2014 11:33 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

Kuruj się, Ciotka! :piwo:

Erin

Post » Pt sty 17, 2014 11:48 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

napisałaś o sobocie minionej czy przyszłej???
Gdzieś coś mi szwankuje kojarzenie. Zrozumiałam, że już pojechały. Wyprostuj mi światopogląd i jeśli są w domu może jakiegoś niusa wrzuć?
Lubię dobre wiadomości.

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Pt sty 17, 2014 13:49 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

W zeszłą sobotę Sroczki były tylko na wizycie zapoznawczej i wróciły do ze mną do domu :D
Jutro pojadą na stałe.

,
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob sty 18, 2014 8:14 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - jedziemy do domku ;)

Za wielki dzień :ok:

Erin

[poprzednia][następna]