PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 15, 2013 15:54 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Wyjątkowo dobre :ryk:

Zwrot za przeterminowaną karmę mam już na koncie. Oni są jak błyskawica 8O dobre wrażenie na mnie zrobili, i to po raz drugi.
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Wto paź 15, 2013 16:18 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Bellemere pisze:Wyjątkowo dobre :ryk:

Zwrot za przeterminowaną karmę mam już na koncie. Oni są jak błyskawica 8O dobre wrażenie na mnie zrobili, i to po raz drugi.

no proszę, czyli jednak sa solidni a potknięcia zdarzaja się każdemu

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto paź 15, 2013 16:56 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

No pewnie, nie mam cienia pretensji do nich. Nic nie mogę im zarzucić. Jak dostawy PONa wrócą do normy, to na pewno u nich jeszcze zamówię, mają tanio, wysyłka też tania. Bardzo fajnie.

Może dzisiaj TŻ zgodzi się podjechać do tej Czeladzi po puchy, bo ja to jestem kompletnie niemobilna. A autobusem mi się nie chce :mrgreen: ciekawe, czy w ogóle tam będą, skoro są takie problemy z dostępnością.

A Luna znowu udowadnia, że zabawki jej niepotrzebne - wędka leży, mysza leży, owieczka z kocimiętką leży, a kot? Kot popiernicza jak dziki po ścianach, goniąc kulkę z folii aluminiowej. I się na nią rzuca, jak gdzieś dalej poleci, czai się jak czajnik, a potem startuje z dzikim mraukiem na nieruchomo leżącą kulkę, po czym przynosi mi ją w zębach z dumą, prosząc, żeby rzucić kulką jeszcze raz.

Po co zabawki, jak jest kulka...
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Wto paź 15, 2013 17:42 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Fajnie, że klosa nie było :)

A nutka twoja mnie rozczuliła, bo już po opisie przeczuwałam co to będzie - to jedna z ulubionych melodii mojego męża ostatnio, ciągle tego słucha :)
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Wto paź 15, 2013 17:48 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Myśmy ją znaleźli na youtubie zupełnie niechcący i to bardzo dawno temu - a wczoraj TŻ kupił całą jej płytę ;) podoba mi się to, że ona potrafi jednocześnie grać na skrzypcach i tańczyć, dzięki temu jej teledyski są takie dynamiczne. No i potrafi poruszyć coś tam w środku ;)
Doceniam ją bardzo, mimo, że mp3 mam załadowane po brzegi ciężkimi metal- i hardcore'owymi brzmieniami z odrobiną starego rocka, gdzieś tam dla niej zawsze znajdzie się miejsce ;)

Teraz sama sobie spamuję wątek :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Wto paź 15, 2013 17:56 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Autospam rzondzi :ok:

Obrazek
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Post » Wto paź 15, 2013 17:59 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Dokładnie :D

Luna padła po gonitwie za foliową kulką. W połowie drogi do niej walnęła się na podłogę i tak leży :D nie wierzę, w końcu zmęczyłam (a raczej kulka zmęczyła) mojego kota :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Wto paź 15, 2013 18:01 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Bell uwielbiam ten kawałek który wrzuciłaś,piękny jest a przy tym to bardzo delikatna wersja dubstepu. Mój syn też darcie mordy słucha i to takie konkretne że aż mi uszy więdną

Stefa35

Od: Pt sie 23, 2013 0:18

Post » Wto paź 15, 2013 18:05 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Poza świetną muzyką boski teledysk,piękna ta lodowa jaskinia

Stefa35

Post » Wto paź 15, 2013 18:05 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Pewnie od "mojego" darcia też by Ci zwiędły :D lepiej nie będę wrzucać :D

TŻ wchodzi do pokoju.
J: Misio, jak znajdziesz gdzieś taką kulkę z folii, to mi przynieś, bo kot gdzieś zgubił.
TŻ: Ok.
(wychodzi z pokoju, robi kawę, nagle wraca biegiem z kotem na rękach)
TŻ: Patrz, znalazłem kulkę. Jest futrzana, ale chyba też może być?

:ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Wto paź 15, 2013 18:10 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Genialne hi hi

Stefa35

Post » Wto paź 15, 2013 18:18 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Ja poproszę darcie mordy ja lubiam <3

Futrzasta kulka :ryk: :ryk: :ryk:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Post » Wto paź 15, 2013 18:21 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

A to masz :ryk: http://www.youtube.com/watch?v=-k9qDxyxS3s

Futrzasta kulka właśnie odmawia swojej kolacji. Trudno, jej problem, dopiero koło 23:00 dostanie suche :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Wto paź 15, 2013 18:25 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Lubię :)
Może sama wybieram lżejszy wokal ale "darcie mordy" wcale mnie nie drażni. Ja to lubię starą gwardię - ACDC, Slasha, Led Zeppelin, Iron Maiden. Czyli mniej wokalu, więcej basu i gitary :1luvu:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Post » Wto paź 15, 2013 18:32 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Ja już tak przywykłam do darcia, że zwykły śpiew wydaje mi się czasem blady i nijaki. Ale to zależy, jak to śpiewa.

A ACDC to mój klasyk, mogę wywalić z dysku wszystko, tylko nie to ;) poza tym lubię jeszcze Deep Purple, Guns'n'Roses, za to Iron Maiden słuchałam za dzieciaka z podstawówce, chodziłam wtedy tylko w glanach lub trampkach i czarnych swetrach :D no i sentyment do nich pozostał, nadal dość chętnie do nich wracam, za to nie przepadam za Nirvaną czy Metallicą. A Led Zeppelin jest dla mnie troszkę zbyt łagodny (w większości). Z nowszych, nie tak ciężkich jak wyżej zalinkowany Bring Me The Horizon, lubię Red Hit Chilli Peppers. Cięższe - chociażby Alexisonfire (niestety się rozpadli).

No i miaukanie mojego kota :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

[poprzednia][następna]