Karmel, tak po prostu ... :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 08, 2013 15:15 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

Takie cudo Ci mąż do dom przyniósł :) Fajnie, że pierwszą reakcją była wizyta u weta. Najważniejsze, że młodemu kocurowi nic nie jest ;) Do psa pewnie się przyzwyczai. Może do tej pory miał jakiś problem z przedstawicielem tej rasy i dlatego tak reaguje. A może po prostu nie czuje się jeszcze bezpieczny :D W każdym razie na razie kocurka bym zostawiła, żeby sie przyzwyczajał powoli i do kuwetki i do domowników :)

Btw. Ja też jestem Ania, wiesz? :D

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt lis 08, 2013 15:33 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

Reakcją M. jestem pozytywnie zaskoczona :) Po tym jak kociaka mi do łóżka o 1 w nocy przyniósł i obudził mnie, to powiedziałam Mu, że 'jednak ma serce' 8) Myślę, że do naszej suni się przyzwyczai, kwestia czasu po prostu, na razie na nią prycha gdy ta się zbyt blisko do niego zbliży. Póki co oczywiście mały zostaje u nas. Trzeba go jakoś nazwać, nie mam kompletnie pomysłu ;)

No proszę, tyle tutaj Anek jest :mrgreen: Miło mi, Aniu! :) Anki fajne dziewczyny są 8)

Pan bezimienny ;)

Obrazek

Obrazek
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lis 08, 2013 15:38 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

Mnie on się kojarzy z kremem, ale Krem to nie jest dobre imię dla kota :d

Sarah DeMonique

Post » Pt lis 08, 2013 15:43 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

Cappucino :1luvu:

Beznadziejne imię, ale właśnie z tym mi się kojarzy :D

Pozdrawiam drugą Anię :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Pt lis 08, 2013 15:46 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

ja pozdrawiam Anię Pierwszą i Anię założycielkę wątku :d

Sarah DeMonique

Post » Pt lis 08, 2013 15:49 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

Krem, Cappucino - imiona pasujące jak najbardziej, ale wiadomo, szukamy czegoś krótszego jednak :D Jak macie jakieś propozycje jeszcze na tymczasowe imię, to możecie śmiało pisać :) Pan bezimienny nie pogniewa się. Smacznie sobie śpi w kocyku, kochany jest. Nadal nie skorzystał z kuwety, na co czekam niecierpliwie ;)

Dzięki za te pozdrowienia :mrgreen: :mrgreen: :1luvu:

Nie wiem na jaki zmienić tytuł wątku? :oops: :)
Obrazek

aannee99

Post » Pt lis 08, 2013 15:52 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

Ania wejdź na pierwszy post tematu swojego i tam pod tekstem powinnaś mieć opcję edytuj. Otworzy Ci się okno edycji i tam możesz temat zmienić :)

Jejciu jaki kofffany Kapu - Czino :) Może zatem Czino :)

Sarah DeMonique

Post » Pt lis 08, 2013 15:55 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

Czekaj, aż wróci mój chłop - to on nazwał Mefistę :D na pewno coś wymyśli :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt lis 08, 2013 15:56 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

Zmienię tytuł wątku jak będziemy mieć imię dla tego leniwego pana ;)

Czino - no, nie jest źle, ale szukamy dalej :D

Bellemere to liczę na Twojego M. w kwestii imienia, może i mi coś wpadnie do głowy, zobaczymy :D
Obrazek

aannee99

Post » Pt lis 08, 2013 16:01 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

Mój jest G. ;)

A Karmel?
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt lis 08, 2013 16:03 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

Wiesz, ja jak piszę M. to mam na myśli "mężczyzna' :mrgreen: Jakoś tak mi się utarło to :)

Karmel - fajnie!!! :) Jeśli jednak Twój G. będzie miał jakieś propozycje, to pisz, chętnie poczytam :)

Pan kotek sobie śpi na kanapie .. nadal nie skorzystał z kuwetki :|
Obrazek

aannee99

Post » Pt lis 08, 2013 16:04 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

Aaaaa, czaję :D

Podpytam się go jeszcze potem :D

I może faktycznie daj troszkę tej parafiny? Żeby się nie zatkał ewentualnymi robakami, jeśli był odrobaczony...
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt lis 08, 2013 16:06 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

O tą parafinę pytałam Aniu na poprzedniej stronie, ale chyba nie zauważyłaś :) Nie mam niestety parafiny, chodzi o taką w płynie, tak?. Czy w aptece ją dostanę?. No i w jaki sposób będę miała ją podać kociakowi?.
Obrazek

aannee99

Post » Pt lis 08, 2013 16:21 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

O, nie zauważyłam... Tak, w płynie, do kupienia w aptece, jakieś 4zł. A podaje się strzykawką bez igły ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt lis 08, 2013 19:54 Re: Malta - czarna .. cudowna ... znajdka ... MOJA?

No i u mnie w aptece parafiny brak :| Jutro podjedziemy do innej, na pewno gdzieś ją dostanę, to kupię. Póki co nadal w kuwetce czysto, ani jednego ani drugiego, poza kuwetką też nic nie zrobił :| Martwi mnie to troszkę .. choć jak sobie przypominam, to gdy Malta do nas trafiła, to też nie od razu zrobiła siku czy qpę ...

EDIT : Posiedziałam z małym trochę w łazience, bo tam ma swoje miseczki i kuwetę. Wkładałam go do kuwety i drapałam ręką, ale nic z tego, wychodził. Kilka razy tak robiłam i wiecie co zaczął robić?. Zaczął do kuwety wchodzić, kłaść się i wygłupiać - lub czyścić ... :oops:
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]