Zakotwiczę się tu na dłuzej , jeśli pozwolisz. Od początku po cichu kibicowałam Ci na wątku Etiopki, więc teraz z niecierpliwością będę czekała na pierwsze foty.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:pisac głupio nie wypada![]()
izka53 pisze:A Etiopka bardzo podobna jest do Niunia , który miał byc u mnie na zawsze, a był tylko 2 tyg, ze wzgl. na swój królewski charakter / jak wiadomo - król moze byc tylko jeden/ .
izka53 pisze:Z kolei Twoja Młoda jest niemal kopią mojego Gucia, a Misia , wprawdzie ruda, ma tak samo za dużo skóry jak Stary. Mam wrazenie , ze zmieściłby sie tam jeszcze jeden kot i to wcale nie mały.
floxanna pisze:izka53 pisze:
pisac głupio nie wypada
No pacz Pani, a mnie jakoś to nie przeszkadza — piszę, nawet jak wiem, że głupio. Ze mną i pisaniem to trochę jak z tymi ludźmi, którym muzyk w tańcu nie przeszkadza… Mnie sens w pisaniu też, tak jak i jego brak
floxanna pisze:Ekhm, mnie się jednak bardziej podoba wymyślone przeze mnie tymczasowe imię Newa![]()
shira3 pisze:floxanna pisze:Ekhm, mnie się jednak bardziej podoba wymyślone przeze mnie tymczasowe imię Newa![]()
W pierwszej chwili przeczytałam MewaAle tak to tylko Neigh by mogła nazwać
![]()
Ładne imię
Łapki....![]()
cytryna pisze:ten twój Stary to ma chyba jakiś fetysz do książek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości