Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga1666 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 19, 2013 23:18 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Goyka, nie, nie jestem potencjalnym domem :( Mam bardzo nikłą szansę zabrania kocurka na dt, ale dopiero najwcześniej za 3 miesiące. To dla niego żadna opcja- dlatego kibicuję mu i reklamuję, gdzie się da.
Obrazek

asia-lodz

Od: Śro sie 08, 2012 12:35

Post » Pon maja 20, 2013 8:11 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

wiem, ucieszyłam się z samej perspektywy dt, lepsze dt niż nic. Oczywiście mocno trzymam kciuki za ds!!!
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon maja 20, 2013 9:11 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Pozdrowienia dla wszystkich Cioteczek od Stefcia :D

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

wiedźma_65

Od: Śro lis 08, 2006 22:38

Post » Pon maja 20, 2013 9:27 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

bidulasek :(
Obrazek

Goyka

Post » Pon maja 20, 2013 9:53 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

asia-lodz pisze:A jak w ogóle Stefcio sobie radzi? Jak się zachowuje? Spotkał się z jakimiś innymi kotami? Dogaduje się? Woli kotki czy kocurki? Potrzebuje człowieka, czy jest samowystarczalny? Nie znam hotelikowych realiów, więc pytam :)
Kurczę, bardzo chciałabym gada zabrać, czekam na przeprowadzkę :(

Asiu, na prawdę nie jesteśmy w stanie nic więcej napisać na jego temat :(
W hoteliku siedzi sam, jak był Bazyl - dzikusek na leczeniu, to praktycznie nie zwracał na niego uwagi, w odróżnieniu od Bazylka, który gdy zyskał nowego współlokatora (on był pierwszy) przestał jeść i musiałyśmy zasłonić mu klatkę.
Obecność człowieka zdecydowanie go cieszy - jak się wchodzi do pomieszczenia chłopak zagaduje, wypuszczony ociera się o nogi, przy próbie zrobienia zdjęcia pcha nos w aparat. Ewidentnie się tam nudzi :(
W najbliższych dniach pojedziemy go zaszczepić i zachipować, możne wtedy spotkamy jakiegoś przyjaznego kota w lecznicy, to zobaczymy jak będzie.
No i mam nadzieję, ze nie będzie musiał doczekać do Twojej przeprowadzki :ok:
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon maja 20, 2013 10:15 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

andorka pisze:Asiu, na prawdę nie jesteśmy w stanie nic więcej napisać na jego temat :(

Wiem, wiem, tylko chciałam mieć jakieś ogólne informacje, żeby wiedzieć, co o nim mówić.
Podpinam go pod ogłoszenia Filipa- jak jest jakieś zapytanie, to mówię, że do wzięcia jest też taki sam, tylko czarny :)
Ale mało kto w ogóle odpowiada. A oni przecież nie są starzy, tylko dostojni :wink:
andorka pisze:W hoteliku siedzi sam, jak był Bazyl - dzikusek na leczeniu, to praktycznie nie zwracał na niego uwagi, w odróżnieniu od Bazylka, który gdy zyskał nowego współlokatora (on był pierwszy) przestał jeść i musiałyśmy zasłonić mu klatkę.
Obecność człowieka zdecydowanie go cieszy - jak się wchodzi do pomieszczenia chłopak zagaduje, wypuszczony ociera się o nogi, przy próbie zrobienia zdjęcia pcha nos w aparat. Ewidentnie się tam nudzi :(

Czyli piękny, łagodny, zrównoważony pan Kot.
andorka pisze:No i mam nadzieję, ze nie będzie musiał doczekać do Twojej przeprowadzki :ok:

Ja też.

A powiecie, kiedy będziecie jechać do lecznicy? Też się wybieram z Fifkiem (szczepiony i niezaraźliwy), może panów zapoznamy? :twisted:
Obrazek

asia-lodz

Post » Pon maja 20, 2013 16:38 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

wiedźma_65 pisze:Pozdrowienia dla wszystkich Cioteczek od Stefcia :D

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Piękności aksamitne :love:
No nic nie poradzę, żaden inny kolor kota mnie tak nie kręci :oops: :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon maja 20, 2013 20:26 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

:ok: :ok: za Stefanka :1luvu: :ok: :ok:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pon maja 20, 2013 20:26 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

:ok: :ok: za Stefanka :1luvu: :ok: :ok:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pon maja 20, 2013 21:45 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Wreszcie udało mi się zrobić zdjęcie, na którym Stefan jest podobny do siebie i widać jego urodę :1luvu:

Obrazek
Obrazek

andorka

Post » Pon maja 20, 2013 21:47 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Piękny kocurro, przykro, że nie ma odzewu z ogłoszeń :(
Obrazek

asia-lodz

Post » Pon maja 20, 2013 21:56 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Teraz jest podwojnie ciezko bo jest wysyp kociakow i ludzie wola maluchy :(
Obrazek

Goyka

Post » Pon maja 20, 2013 22:00 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Taaak...
Właśnie dziś zgarnęłam 4 sztuki 5 tygodniowych glutów totalne zaropiałych i zaświerzbionych - Stefek będzie miał towarzystwo :(
Obrazek

andorka

Post » Pon maja 20, 2013 22:41 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Zaraz pędzę na fb wkleić to piękne zdjęcie. Jaki ten Stefciu jest cudny, jaką błyszczącą sierść. Ludzie są nienormalni, że się nie biją o niego 8O zastanawiam się co będzie z biedakiem jeżeli (tfu,tfu) nie znajdzie się domek, zostanie w hoteliku? na jak długo?
Kochany trzymam :ok: z całych sił aby ktoś Cię pokochał!!!
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto maja 21, 2013 5:39 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Stefku :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]