TOSIA PO OPERACJI- ZOSTAJE I MNIE NA ZAWSZE...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 30, 2013 20:25 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Słupek...mi tez ...cala noc nie spałam ....postawiłam wszystko na jedna karte ...mezowi powiedziałam

albo na stałe albo na czas leczenia

wybrał czas leczenia :1luvu:

a co do swatowej..pewnie ze dobra.....wyłapuje bezdomniaki,oswaja,tez ma meza antyzwierzaka...ale ...jej podejscie do leczenia Tosi mnie przeraziło
Ostatnio edytowano Śro sty 30, 2013 20:28 przez agula76, łącznie edytowano 1 raz
agula76

Post » Śro sty 30, 2013 20:26 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

agula76 pisze:Słupek...mi tez ...cala noc nie spałam ....postawiłam wszystko na jedna karte ...mezowi powiedziałam

albo na stałe albo na czas leczenia

wybrał czas leczenia :1luvu:

:mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro sty 30, 2013 20:34 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

z zimnych działek, samotnych nocy w stercie śmieci trafiła pod ciepłą kołderkę,ciekawe co czuje takie kocie serce :1luvu:
jo.anna

Post » Śro sty 30, 2013 20:37 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

jo.anna pisze:z zimnych działek, samotnych nocy w stercie śmieci trafiła pod ciepłą kołderkę,ciekawe co czuje takie kocie serce :1luvu:

dopiero teraz widac w niej to szczescie jak leki dzis podane zaczeły chyba na dobre działac....

nie wiem co Tosia czuje...ale wiem co ja czuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:poprzeplatan z :placz: :placz: :placz: ale to drugie to ze szczescia
agula76

Post » Śro sty 30, 2013 21:08 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

agula76 pisze:
jo.anna pisze:z zimnych działek, samotnych nocy w stercie śmieci trafiła pod ciepłą kołderkę,ciekawe co czuje takie kocie serce :1luvu:

dopiero teraz widac w niej to szczescie jak leki dzis podane zaczeły chyba na dobre działac....

nie wiem co Tosia czuje...ale wiem co ja czuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:poprzeplatan z :placz: :placz: :placz: ale to drugie to ze szczescia

Przekochana z Ciebie dziewczyna :1luvu: :1luvu: :1luvu: Oby więcej takich ludzi jak Ty :ok:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Śro sty 30, 2013 21:10 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

vanesia1 pisze:
agula76 pisze:

Przekochana z Ciebie dziewczyna :1luvu: :1luvu: :1luvu: Oby więcej takich ludzi jak Ty :ok:

Vanesia ...podobnie jak z Ciebie i wszystkich tu na wątku....tez walczylas zaciekle o Tosie :1luvu:
agula76

Post » Śro sty 30, 2013 21:41 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Nie jest taka zołza z tej swatowej-moim wnukom wejść do mnie nie można-2 koty -dzieci niby uczulenie mają-to dopiero babsko.Kciuki za Tosię :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Śro sty 30, 2013 22:22 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Za oczko uroczej Tosieńki :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Śro sty 30, 2013 22:28 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

jestem juz wyluzowana

Obrazek

lepiej sie czuję

Obrazek

pojadłam mokrego,suchego i odpoczywam :1luvu:

Obrazek
agula76

Post » Śro sty 30, 2013 22:31 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Ujmująca :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Śro sty 30, 2013 22:35 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Astaroth86 pisze:Ujmująca :1luvu: :1luvu: :1luvu:

podobieństwo do Gucia niesamowite :1luvu:
agula76

Post » Śro sty 30, 2013 22:36 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

cudowna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Śro sty 30, 2013 23:42 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Agnieszko, proszę nie zapomnij dopisać jutro 35 zł. :D z bazarku alab108 na Tosię.
Ostatnio edytowano Czw sty 31, 2013 0:09 przez iwoo1, łącznie edytowano 1 raz

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Śro sty 30, 2013 23:44 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

iwoo1 pisze:To, że Tosia będzie u Agnieszki to najlepsza wiadomość, jaką mogłam Wam dzisiaj przekazać :D
To również najlepsza terapia na moje wysokie ciśnienie :1luvu:
Kamień spadł mi z serca po rozmowie ze swatową. Starałam się delikatnie z nią rozmawiać, spokojnie wytłumaczyć, że tak będzie najlepiej i dla niej i dla Tosi.
I udało się. W końcu to matka mojego zięcia i nie chcę sobie zrobić z niej wroga, chociaż byłam na to też przygotowana, gdyby nie pozwalała.
Poza tym, na działkach został jeszcze jeden kocurek z wiosennego miotu, więc powiedziałam jej że teraz może jego złapać, bo tylko jednego może trzymać w domu i trzeba go oswajać i szukać mu domu. Po tym już całkiem zmiękła.
I kolejna dobra wiadomość to to, że udało jej się złapać ich matkę i już została przez nią 8O wysterylizowana, potem wróci na działki, ale już nie będzie więcej rodziła :D
To przez nią przez kilka lat był ten kłopot i dwa razy w roku małe. Były też inne kotki, które rodziły a ja załatwiłam ich darmową sterylizację. To był koszmar, ona karmiła tak kilkanaście kotów.
Swatowa łapała, ja szukałam domów, oj, dużo ich było. Ona miała kłopot i ja przy niej.
Tak, że sprawa z Tosią i matką Tosi, Gucia i wielu małych została załatwiona na zawsze :)
Jeszcze moja swatowa przywoziła zabiedzone kociaki ze wsi, gdzie jeździ i to też potem było na mojej głowie, aż boję się wiosny, chociaż powiedziała mi dzisiaj, że na wsi są dwa kociaki jesienne, bardzo zabiedzone im że też trzeba im pomóc. Myślę, że to się nigdy nie skończy :(
Ostatnio edytowano Śro sty 30, 2013 23:47 przez iwoo1, łącznie edytowano 1 raz

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Śro sty 30, 2013 23:46 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

super wiadomość z tą łapanką i sterylką :ok: :ok: :ok:

ja też się boję wiosny :strach:
jo.anna

[poprzednia][następna]