rudy kociak pisze:Widzisz jaki Rambuś przedsiębiorczy,obskakuje dwie kuchnie i jeszcze wymiziają koteczka![]()
Sprytny jest Rambuś.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rudy kociak pisze:Widzisz jaki Rambuś przedsiębiorczy,obskakuje dwie kuchnie i jeszcze wymiziają koteczka![]()
RAnia pisze:Niedzielne dziendoberek!![]()
![]()
Tak, czas leci. Duzo zmian.
Nie docenilas Rambolka! Po pierwsze - cztery poslania to przciez nie tak duzo. A poza tym zamkniety kot byl pozbawiony rozrywek intelektualnych takich jak ogladanie filmow i inych programow telewizyjnych. Nie wspominajac o powaznych dyskusjach z czlowiekiem i miziankach.
Miraclle pisze:To dobre wieści dla Kropeczki i dla CudakaBędzie miał dwa domki
![]()
![]()
![]()
Zabawa dwóch chłopaków cudowna![]()
![]()
jasia0245 pisze:rudy kociak pisze:Widzisz jaki Rambuś przedsiębiorczy,obskakuje dwie kuchnie i jeszcze wymiziają koteczka![]()
Sprytny jest Rambuś.![]()
![]()
![]()
![]()
puszatek pisze:o tym samym pomyślałam, że zapobiegliwyskradł nie tylko Twoje serce
![]()
![]()
Kisia i Pchełka mieszkają ze sobą prawie półtora roku i nadal Kisia potrafi podnieść na nią łapkę...
Pchełkę znalazłam pod samochodem przy śmietniku bardzo chorą z kk, przez 2 tygodnie była odizolowana od stadka, gdy dopuściłam ją to zaczęła prychać na Kisię i może to aż tak Kisi się nie spodobało, że jej nie lubi do dziś
rudy kociak pisze:Rambuś robi się młodzieńcem na całego,niedługo wyruszy na podrywjak go wcześniej nie pozbawią męskości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 13 gości