Marylę!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pogwizd pisze:> kolor w moim pokoju : "rajski ptak"
> http://www.farbud.pl/1230,barwy-natury- ... 2-5-l.html
Bogowie!
Ściany pomalowała zawartością pudełka do lodów na kolor brzoskwiniowy z lekką domieszką żółtego.
Czy to aby nie spłynie w pierwszych promieniach wschodzącego słońca?
Chciałbym pogratulować Paniom Zmrol i Zabers wspólnie spędzonego udanego roku.
Ten szyk, ten krok, ta elokwencja, ten ogon.
Kontynuujcie, proszę )
zabers pisze:Jestem lekko załamana - wyprzątnęłam z jamy pracowej wszystkie książki i ... kurde, to się nie dzieje naprawdęTo są jakieś monstrualne ilości
Skąd ja mam tyle książek?
jaaana pisze:Uważam, że Glusiowi w tym kolorze będzie bardzo do pyszczka.
Pozostałe pomieszczenia, mam nadzieję, TŻ dopasuje do kolejnych futer.
ewagrz pisze:zabers pisze:Jestem lekko załamana - wyprzątnęłam z jamy pracowej wszystkie książki i ... kurde, to się nie dzieje naprawdęTo są jakieś monstrualne ilości
Skąd ja mam tyle książek?
Skąd ja to znamPrzy przeprowadzce do nowego lokum stwierdziłam, że mamy książki, książki......
zabers pisze:jaaana pisze:Uważam, że Glusiowi w tym kolorze będzie bardzo do pyszczka.
Szczęśliwie zostało jedno. Ma być coś jakby zielone. "bambusowy gaj" to coś się nazywa![]()
(ludzie to mają zdrowie, żeby tak farby nazywać)
jaaana pisze:zabers pisze:jaaana pisze:Uważam, że Glusiowi w tym kolorze będzie bardzo do pyszczka.
Szczęśliwie zostało jedno. Ma być coś jakby zielone. "bambusowy gaj" to coś się nazywa![]()
(ludzie to mają zdrowie, żeby tak farby nazywać)
To dla Zmrolasa.
A Kulka dostała błękity? Jakąś "błękit co stóp nie rani" albo "niebiańskie wytchnienie po znojnym dniu"?
anulka111 pisze:Wspaniale kolory, ja mialam z mieszalnika zielony i jestem zadowolona.....a bw zeszlym roku sawanny i afrykanskie kolory sobie zafundowalam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości