Akcję PODRÓŻ ŻYCIA BRYCIA czas zacząć trzymajcie kciuki za futrzastego- bo taka podróż to straszny stres dla Niego, za pogodę (u mnie wymarzona na drogę), za Dużych i za to,żeby wszystko się udało
Koteczku-to Twój ostatni tak wielki stres, czeka na Ciebie kochający, wymarzony domek Bądź dzielny
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...
Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ... Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Od 10 minut Kocurro jest u mnie. Niespecjalnie zalękniony - wszedł do szafy, ale za chwilę wyszedł. Wypił duuuuużo wody. Na razie zamieszkał w sypialni, czas pokaże w jakiej konfiguracji pójdziemy spać Aha-daje ze sobą wszystko robić. Wysikał się do transportera i widać było że przeszkadza mu to bo zaraz po wyjściu zaczął się myć. Pomogłam my i przetarłam go troszkę zwilżonym ręcznikiem. Zero protestów.