Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 28, 2012 7:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Bazyliszkowa pisze:Tylko czym musi być tak gorąco? :twisted:

musi musi :)
ja tam lubię ciepełko ;)
dobrze, że lepiej ci dzisiaj.... :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob kwi 28, 2012 16:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Ja od jakiegoś czasu mam uczulenie na słoneczko :( .
Kiedyś opalałam sie długo i namiętnie, no lubiłam po prostu.
Teraz gucio, od razu wyskakują mi plamy na twarzy, albo inne cholerstwa :evil: .
A może to i dobrze, ponoć w pewnym wieku opalanie jest niewskazane :mrgreen: .

Cioteczka kalair poszukiwana :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob kwi 28, 2012 16:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

No i dobrze, ciotki się poszły opalać, to ja też idę sobie :evil: .
Dzieciowi dam kompa, bo potrzebująca jest.
Ale jeszcze tu dziś wlezę, żebyście sobie nie myślały :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob kwi 28, 2012 17:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Właśnie przyszłam
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob kwi 28, 2012 21:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

vip0 pisze:No i dobrze, ciotki się poszły opalać, to ja też idę sobie :evil: .

Bardzo chętnie poszłabym się poopalać... albo na dłuższy spacerek z psiakami.... a tu gucio.... trzeba korzystać z pierwszego, od dłuższego czasu, wolnego weekendu (mam na myśli tylko sobotę i niedzielę, bo pracuję 1 i 3-go) i postarać się doprowadzić mieszkanie po przeprowadzce do jako takiego ładu... odkopać letnie ciuchy... umyć okna... tego pewnie nie zdążę, ale może za tydzień mi się uda :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob kwi 28, 2012 21:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Bry wieczór, cioteczki :D .
Ciuszki letnie odkopane :mrgreen: .

vip

Post » Sob kwi 28, 2012 21:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

phi.... ciuszki letnie odkopałam jakis czas temu....
dzisiaj za to bylam zmuszona wziąć Mloda i jechać po letnie buty....
nie dość, że cholernica ma nogę wielką (bo 35... 8O ) to jeszcze wybor taki sobie...ale kupilysmy więc może byc ciepło ;)
pogoda taka jak dzisiaj miło widziana przez najblizszy czas.....
aaaa i plac zabaw zaliczylysmy i dlugi spacer.....
słonko mnie trochę łapnęlo (laski też) ale już mnie tak nie swędzi jak przy pierwszym kontakcie ze słońcem więc może jakos przezyje ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob kwi 28, 2012 21:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Asia, no a co Ty myślisz, że ona całe życie będzie taka malutka? :mrgreen:
Nic z tego, niestety...
Ja to zawsze mam problem ze stopami Roksany, wszystkie buty na nią za duże, a na dziecinnym to już nie wypada kupować...
Ostatnio edytowano Sob kwi 28, 2012 21:31 przez vip, łącznie edytowano 1 raz

vip

Post » Sob kwi 28, 2012 21:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

vip0 pisze:Asia, no a co Ty myślisz, że ona całe życie będzie taka malutka? :mrgreen:
Nic z tego, niestety...
Ja to zawsze mam problem ze stopami Roksany, wszystkie buty na nią za małe, a na dziecinnym to już nie wypada kupować...

Chyba wszystkie buty za duże.

Czepiam się?
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Sob kwi 28, 2012 21:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

No tak, oczywiście, że za duże...zaraz se edytuję...coś jakoś bez sensu piszę :mrgreen: .
Ale generalnie to zarzucam troche okiem na film o Kubie Rozpruwaczu :oops: .

vip

Post » Sob kwi 28, 2012 21:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Idę się czepiać gdzie indziej :twisted:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Sob kwi 28, 2012 21:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

najszczesliwsza pisze:Idę się czepiać gdzie indziej :twisted:

Daj cynk, to sobie poczytam :ryk: .

vip

Post » Sob kwi 28, 2012 21:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Gosiek no widzisz... to ja biorę już chyba teraz to, co jest i co pasuje....
oczywiście musi się podobać lasce i mamusi bo inaczej nie biore ;)
faktem jest, że dziecięcych butow w rozm 35-36 (małe) jest malo....
mam tylko nadzieję, że w którymś momencie przestanie jej noga rosnąć....
a póki co jak mam kupić 36 to kupuję coś, co będę mogła sama nosić jak Julka wyrośnie :twisted: wykorzystam córkę :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob kwi 28, 2012 21:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

No u mnie to nie przejdzie :evil: .
Stopy mamy całkiem innych rozmiarów, ja mam niestety największe :( .
Choć i tak niezbyt duże do mojego wzrostu...powinnam mieć jakieś 40- 41.

Musiałam myszke odłączyć, bo przylazł Plamek i swoim zwyczajem położył się na niej :evil: .
Pisanie mam utrudnione wielce, bo Plamiś leży także na mojej prawej ręce :evil: .

vip

Post » Sob kwi 28, 2012 21:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

po mnie nikt nie ponosi w butów ani ja po nikim bo mama ma 40, babcia 39 , siorka czasem tam wydebi po mnie buty ale ona ma do 41 gora tzn pewnie ma w nich luz
a ja w damskich 41 mam ciasno a ciezko dostac 41 i pol wiec nosze adidasy
teraz mam 42,5 :P

ale brat ma 45-46
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]