kiche_wilczyca pisze:alkoholowo się tu zrobiło chyba sobiestrzelę
![]()
witojcie i popijojcie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:alkoholowo się tu zrobiło chyba sobiestrzelę
![]()
elag. pisze::roll:![]()
joszko89 pisze:Witajcie! My dopiero na 7 się załapaliśmy, a to chyba tylko dwa albo trzy dni nie zaglądaliśmy i już nowy wątek leci i w ogóle szaleństwo
vailet pisze:Karola szczujesz zupkąJa chcę zrobić mrożoną jarzynową bo już kupiłam kilka paczek
ale na ćwiartkach z kurczaka,a TŻ...nie lubi na kurakach
Będzie więcej dla mnie
Tak mnie u Kretek poszczuły barszczykiem że kupiłam,ale w takim dużym opakowaniu nigdy nie widziałam
z Winiar.
Karolek(ona) pisze:joszko89 pisze:Witajcie! My dopiero na 7 się załapaliśmy, a to chyba tylko dwa albo trzy dni nie zaglądaliśmy i już nowy wątek leci i w ogóle szaleństwo
a Ty mi tu nie licz ino łap za szkło
vip0 pisze:Cześć, Karolku z chłopakami.
Kaca leczysz?
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karola szczujesz zupkąJa chcę zrobić mrożoną jarzynową bo już kupiłam kilka paczek
ale na ćwiartkach z kurczaka,a TŻ...nie lubi na kurakach
Będzie więcej dla mnie
Tak mnie u Kretek poszczuły barszczykiem że kupiłam,ale w takim dużym opakowaniu nigdy nie widziałam
z Winiar.
Barszczyk z Winiar w mrożonce?? pierwsze słysze
Karolek(ona) pisze:nie dotarlam tam jeszcze
a co to za duze opakwoanie
bo jest barszczyk do kubka, jest taki w torebce na 5 porcji chyba i w takim pudeleczku, kiedys w sloikach byl tez
Coś większego zrobili?
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:nie dotarlam tam jeszcze
a co to za duze opakwoanie
bo jest barszczyk do kubka, jest taki w torebce na 5 porcji chyba i w takim pudeleczku, kiedys w sloikach byl tez
Coś większego zrobili?
To było chyba dwa dni temu na Bożeny wątku.Wtedy pisałaś że to u was produkują.W plastikowym pudełku prostokątnym.Wygląda na spore.W sklepie nie widziałam u nas.
puszatek pisze:myślałam, że dalej tu chlajecie i jak tak będzie to całe Forum...rozpijesz![]()
a tu już...barszczyki na kaca odchodzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1415 gości