MonikaMroz pisze:vailet pisze:Chodzi o to że nie ma Bejbi weta bo dzwoniłam.Kazali jutro się upewnić czy będzie popołudniu bo potem może będzie w czwartek,ale nie wiedzą czy na pewnoNie wiem co się dzieje,czy chory jest,czy gdzieś wyjechał
Pierwszy raz mi tak powiedzieli że być może będzie
![]()
A Ty nie masz Kochana osobistego numeru do swojego weta??? Może wizyta domowa by sie Bejbi przydała???
A jaki ten mocz??? Dużo sika??? Bo jak dużo to może nerki??? A jak mało to może ma problem z oddawaniem moczu, czyli może mieć struwity. Zobacz jak łopatką sprzątniesz czy się łatwo od kuwety odkleja czy nie. I najlepiej pobierz jej mocz i zanieś do badania.vailet pisze:kalair pisze:I mają opłaty za sprawdzenie konta?? Matko.. A przelewy internetowe?
Przelewy darmowe,\chyba że coś nie zrozumiałam.Moja matka też jest tam i mówi że nic nie płaci,ale z nią się dogadać i zrozumieć jest ciężko.W necie mam sprawdzaća jak prądu nie będzie?Może tak być
albo lapek się zepsuje?Kawiarenkę internetową odradzają.
Myślałam, ze w Mbanku wszystko jest za free. Ale to chyba bank głównie internetowy wiec lepiej sprawdzać w necie i nie płacić.
A kafejki oczywiście że NIE!!!
Monika mam numer do weta,ale jeśli jest np.chory to nie chcę mu głowy zawracać i pójdę ostatecznie do jego kolegi.Objawy po hormonie to taki zapach

Sika ze dwa razy dziennie i mniej pije.Je,a mało pije.