Jek pisze:A ja z OT pytaniem - jak się hoduje takie bon vivanty?Ewentualnie kiedy i gdzie można sobie upolowac
?
Co do hodowli takich to niestety nic sobie nie wyhodowałam. Co do polowań zaś

Na polowanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jek pisze:A ja z OT pytaniem - jak się hoduje takie bon vivanty?Ewentualnie kiedy i gdzie można sobie upolowac
?
casica pisze:Slonko_Łódź pisze:Akurat futra to nie przekłamują w tę stronęPuszyste wygląda na mopa/ostroboka a nie odwrotnie. Jakoś tak lepiej wygląda
Szkoda, że nie mogę jej oddać chociaż z dwóch kg
Jakiś taki przeszczep rodzinny czy co
Swoje 2 kg też jej chętnie oddam
Jek pisze:Na polowanie - jadę! (jak wytrzeźwieję)
casica pisze:Wczoraj wieczorem złożoną nie wiedzieć czemu kultową poduchę od cioci zabers, zajęła Ryśka, później chudym półdupkiem wcisnęła się tam Puti....
AYO pisze:Ja z wami![]()
Rozważałam co prawda urządzenie obławy w swoim województwie ale skoro wiecie, gdzie to występuje, to jadę
zabers pisze:casica pisze:Wczoraj wieczorem złożoną nie wiedzieć czemu kultową poduchę od cioci zabers, zajęła Ryśka, później chudym półdupkiem wcisnęła się tam Puti....
...że się wtrącę - żeby nie było niejasności - niczym nie nasączam, niczego nie dosypuję do poduch.
zabers czasami szyjący
casica pisze:zabers pisze:casica pisze:Wczoraj wieczorem złożoną nie wiedzieć czemu kultową poduchę od cioci zabers, zajęła Ryśka, później chudym półdupkiem wcisnęła się tam Puti....
...że się wtrącę - żeby nie było niejasności - niczym nie nasączam, niczego nie dosypuję do poduch.
zabers czasami szyjący
Tak esrio? To się zastanawiam co Ty tam zaszywasz. A może sekret w niciach tkwi?
casica pisze:No, ja poproszę troszkę takich nici![]()
yes! yes! yes!
Już ja wiem jak ich użyć
zabers pisze:casica pisze:No, ja poproszę troszkę takich nici![]()
yes! yes! yes!
Już ja wiem jak ich użyć
P.S. uprasza się o kciuki na jutro dla Zmrola. Idą zęby.
casica pisze:zabers pisze:casica pisze:No, ja poproszę troszkę takich nici![]()
yes! yes! yes!
Już ja wiem jak ich użyć
P.S. uprasza się o kciuki na jutro dla Zmrola. Idą zęby.
O kurczę, już jutro?
Są kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I będą trzymane mocno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 52 gości