AAAAAa

A co Hippisek o nim sądzi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No pewnie, że dobreMeloch pisze:Oj tam oj tamno to u mnie wszystko dobrze
Panci spadł kawałeczek opłatka na ziemię i muszę przyznać, ze to bardzo dobre " coś"
![]()
ewkaa pisze:No pewnie, że dobreMeloch pisze:Oj tam oj tamno to u mnie wszystko dobrze
Panci spadł kawałeczek opłatka na ziemię i muszę przyznać, ze to bardzo dobre " coś"
![]()
ja wszamałam cały kawałek
ale Fenriś nie chciał
on często wybrzydza
![]()
Meloch pisze:ewkaa pisze:No pewnie, że dobreMeloch pisze:Oj tam oj tamno to u mnie wszystko dobrze
![]()
ale Fenriś nie chciał
on często wybrzydza
![]()
Nie chciał?! Ahh, ten braciszek...A ja polubiłem mięsko
ewkaa pisze:Meloch pisze:ewkaa pisze:No pewnie, że dobreMeloch pisze:Oj tam oj tamno to u mnie wszystko dobrze
![]()
ale Fenriś nie chciał
on często wybrzydza
![]()
Nie chciał?! Ahh, ten braciszek...A ja polubiłem mięsko
Mmmmm no mięsko to jest najlepsza rzecz pod słońcem![]()
Meloch pisze:Moja pańcia tyyyle fot mi narobiła, że głowa mała! A to sesyjka w koszyku, a to sesyjka na fotelu! Masakra!Na szczęście na razie pańcia nie wstawi, bo jej siostra aparata zabrała
AgataN. pisze:Meloch pisze:Moja pańcia tyyyle fot mi narobiła, że głowa mała! A to sesyjka w koszyku, a to sesyjka na fotelu! Masakra!Na szczęście na razie pańcia nie wstawi, bo jej siostra aparata zabrała
Na szczęście?!![]()
Meloch pisze:AgataN. pisze:Meloch pisze:Moja pańcia tyyyle fot mi narobiła, że głowa mała! A to sesyjka w koszyku, a to sesyjka na fotelu! Masakra!Na szczęście na razie pańcia nie wstawi, bo jej siostra aparata zabrała
Na szczęście?!![]()
TakPomęczycie się trochę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 109 gości