Na Franię chyba już podziałała, sądząc po zdjęciu

Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mateosia pisze:Trudno mi pisać, bo Florka ostatnio jak tylko siądę do komputera wskakuje mi na kolana i cały czas muszę ją drapać po główce i za uszkami (bez pazurków). A zdjęcie Frani z feliwayem - bezcenne
![]()
Czyli kołnierzowanie i siatkowanie Fasolci na razie odroczone?
Duża niby narzeka, a widać, że się cieszy jak jej posiedzę na kolanach i pomruczę. Trzymaj się Fasolko i ucałowania dla FlorciMi też trudno pisać, jak mnie drapie i drapie po głowie
F.
MalgWroclaw pisze:Muszę zapytać lekarkę, co jej może być - na pewno ucieszy ją diagnozowanie na odległość, na podstawie opowieści o czarnym kocie oglądanym z daleka po ciemku -
Haker1 pisze:A kuku Fasolko.
Ten BitterSpray jest firmy Perial, ich dystrybutor jest w Polsce, ale nie ma jeszcze swojej strony, na ulotce jest strona http://www.perial.pl, ale tam jest komunikat strona w budowie. On tez mają orozyme gel przeciw kamieniu nazębnemu. Duża przynosiła tą ulotkę od weta.
Haker zaniepokojony poszukiwaniami Dużej.
MalgWroclaw pisze:Ona jest przyzwyczajona. Jak Florka mieszkała jeszcze na podwórku, siedziała sobie koło felgi samochodowej, zrobiłam jej zdjęcie komórką i kazałam zgadywać, czy mi się wydaje, że kotka jest w ciąży, czy nie jest![]()
Potem Florka przyszła na sterylizację i została, moja najmilsza.
mateosia pisze:MalgWroclaw pisze:Ona jest przyzwyczajona. Jak Florka mieszkała jeszcze na podwórku, siedziała sobie koło felgi samochodowej, zrobiłam jej zdjęcie komórką i kazałam zgadywać, czy mi się wydaje, że kotka jest w ciąży, czy nie jest![]()
Potem Florka przyszła na sterylizację i została, moja najmilsza.
Jeśli napiszę, ze Florki już takie są - najmilsze - to chyba będę się powtarzaćAle fszystkie kocie na literkę F są milusie, pewnie nawet Frania, chociaż stara się bardzo, by to ukryć. A żeby nikomu nie było smutno to dodam, że pozostałe kotecki też zapewne są całkiem miłe.
F.
MalgWroclaw pisze:Światła nie ma dalej![]()
ciekawe, czy naprawianie światła potrwa tak długo jak remont![]()
duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości