PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 03, 2011 9:31 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Erin pisze:Przytulamy Was bardzo mocno :1luvu:

Dziękujemy i też ściskamy :1luvu: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lis 03, 2011 9:33 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Małgosiu, przesyłam pozytywną energię :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lis 03, 2011 9:36 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Bazyliszkowa pisze:Małgosiu, przesyłam pozytywną energię :ok:

Dziękuję Dorotko...i widzisz, mówiłam, że działa :D .
Lepiej sie czuję, Wiktorowi sie nie pogorszyło, Punio zdrowieje- choć stara sie bardzo, żeby nie było widać :D .
Za oknem słoneczko, choć od dwóch dni już bardzo zimno.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lis 03, 2011 9:36 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

To kto założy wątek na węgiel?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 03, 2011 9:52 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Ja następny bazarek chyba też troszkę na paliwo wystawię, jeszcze mam trochę drzewa od Pani Moniki i cztery worki węgla, ale na długo to nie starczy....ale nic to, ja jestem dobrej myśli, jakby mi te alimenty wyrównali w przyszłym tygodniu to może trochę drzewka bym kupiła :D .

vip

Post » Czw lis 03, 2011 11:15 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lis 03, 2011 11:17 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Cosik nie działa ten link.

Erin

Post » Czw lis 03, 2011 11:20 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Już działa,żle skopiowałam :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lis 03, 2011 11:26 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Udostępnione :ok:

Erin

Post » Czw lis 03, 2011 12:03 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Cześć wam, a ja tak szukam i szukam, gdzie nowe posty, zapomniałam że nowy wątek i że trzeba najpierw zaznaczyć.
Współczuję Małgosiu, to chyba nadchodząca zima że się tak wszystko sypie, spróbuję po 10-tym cokolwiek przelać :ok: i życzę zdrówka dla kociaków. Jak ktoś ma jednego kota, to też może mieć zamieszanie, ale największe zamieszanie jest wtedy, gdy liczba tych kotów przekracza parzystą wielokrotność. Moje też mi się sypią hurtowo na zimę, już się zaczyna kichanie, smarkanie i odmawianie jedzenia. Ech...

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Czw lis 03, 2011 16:01 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Zryczana wiozę do weta kotkę sąsiadki. Kotka w stanie strasznym. Nie je od 2 tygodni! Dostała od weta steryd i jak po 3 tyg.nie było poprawy, to sąsiadka zadzwoniła do mnie...
najszczesliwsza

Post » Czw lis 03, 2011 19:28 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Pozdrawiamy i :ok: :ok: :ok: trzymamy cały czas.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw lis 03, 2011 19:59 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

najszczesliwsza pisze:Zryczana wiozę do weta kotkę sąsiadki. Kotka w stanie strasznym. Nie je od 2 tygodni! Dostała od weta steryd i jak po 3 tyg.nie było poprawy, to sąsiadka zadzwoniła do mnie...

Zaraz zakładam wątek tej kotce.
Sytuacja dramatyczna!
Muszę tylko choć łyka kawy się napić, dziś jeszcze nic nie jadłam...
najszczesliwsza

Post » Czw lis 03, 2011 20:07 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Witam cioteczki.
Najpierw sprawozdanie.
Wiktor nie je za dużo...pije, sika, słabiutki jest bardzo :( .
Od razu poproszę jutro po 8 rano skierować całą pozytywną energię na mojego chudziaka...powtórka badań.
I trzymajcie kciuki...to także moje być albo nie być.
Na razie trzyma mnie tylko ta nadzieja...na lepsze jutro, na choć odrobinę lepsze wyniki.

vip

Post » Czw lis 03, 2011 20:09 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

:ok: :ok: :ok:

Erin

[poprzednia][następna]