Moje śliczne panienki LILA i KAJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 11, 2011 17:17 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

dinzoo pisze:wszak do popisów trzeba mieć widownię :ryk:
mądre dziewczynki :1luvu:

racja... lubimy jak patrzą na nas z wybauszonymi oczami 8O 8O 8O

Bazyliszkowa pisze:A my pilnujemy Dużej, bo kroi mięso. Ale wszystko chowa do lodówki. :twisted:
Klakier i Bajka

To nastepnym razem nie tylko pilnujcie ale jeszcze ladnie poproscie... u nas sie to sprawdza.... czasami :roll:

dinzoo pisze:nasza to nam dała nawet troszkę, a potem narobiła takiego bałaganu w kuchni, że prysnęłyśmy z tamtąd żeby nie było na nas :ryk:

garkami w was rzucałą?????? :roll:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie gru 11, 2011 17:49 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

I my dziś pojedliśmy surowego kurczaczka. Duża zawsze nam kroi, żebyśmy sobie jedli jak Duzi jedzą z talerzy. Ale ja to tak szybko całą porcję zjadłem, że zanim się duża za swoje jedzenie wzięła, już siedziałem koło jej talerza :)
Batman głodomór
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Nie gru 11, 2011 17:54 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ninakiler pisze:garkami w was rzucałą??????

Duża w nas nie :mrgreen: ale Coco zawsze zrzuca i tłucze różne rzeczy jak coś jest na wierzchu :twisted: i Duża się potem złości, że albo coś lubiła albo że zostały jej dwa talerze i trzy szklanki :ryk:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Nie gru 11, 2011 20:39 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

aaa... no to u nas podobnie... Lila grzeczna i bardziej uważna a ja no coż.... już dwa dni temu poszła na straty myszka do komputera, bo z tysiąc razy ją zrzuciłam, więc wreszcie nie wytrzymała... Duża była zła... :( Teraz kupiła taką bez kabelka żebym nie miała za co sciągnąć... choc raz mi sie udało :twisted:
Ostatnio edytowano Wto gru 13, 2011 18:58 przez ninakiler, łącznie edytowano 1 raz

ninakiler

Post » Pon gru 12, 2011 15:33 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Nie da się ściągnąć to można przesunąć :)))
Obrazek

ewka63

Post » Pon gru 12, 2011 20:57 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ewka63 pisze:Nie da się ściągnąć to można przesunąć :)))

Mam nadzieje że nie wpadną na ten pomysł... nie stać mnie na kolejną myszkę... :?

ninakiler

Post » Wto gru 13, 2011 8:25 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Wpadną :twisted:
Myszka przesuwana łapką bardzo interesujaco spada na podłogę :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto gru 13, 2011 11:23 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ninakiler pisze:
ewka63 pisze:Nie da się ściągnąć to można przesunąć :)))

Mam nadzieje że nie wpadną na ten pomysł... nie stać mnie na kolejną myszkę... :?

Ninakiler, Ty sobie musisz chyba zaśpiewć: "Oj naiwna, naiwna, naiwna, jak dziecko we mgle..." :twisted: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

ewka63

Post » Wto gru 13, 2011 15:15 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

zawsze trzeba miec nadzieje... czyz nie? :roll: narazie spadła tylko raz... :ryk:

ninakiler

Post » Wto gru 13, 2011 17:54 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

No to w takim razie może zaśpiewamy "Marzenia się spełniają...." :D
ObrazekObrazek
Niuniek i Julka - moje dwa bure szczęścia - viewtopic.php?f=1&t=136156

maggie_79

Od: Czw lis 17, 2011 20:01

Post » Wto gru 13, 2011 18:57 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Kaja z Lilą dziś przeżyły mały szok... 8O Otóż bylam w kociarni u nas w KAN i wiadomo... nowe zapachy... obwąchiwały chyba mnie z pół godziny... Kaja beztrosko a Lila burcząc... :roll: teraz spokojnie śpią... :D wiec mam chwilke luzu.

Kaja w swoich dzieciecych zabawach przechodzi samą siebie... juz prawie wszystko mam na najwyzszych polkach bo nie ma dla niej rzeczy nie do zrzucenia...:/ pogryzła mi dwie ksiazki... tak dla zabawy.. piloty ledwo dyszą od tych "przypadkowych" upadków.. nie wspominajac o moich kwiatkach i ramkach ze zdjeciami.... a takze obrusach kocach a nawet herbatach w torebce... :twisted: tak... rano wstałam patrze coz to za balagan a na srodku pokoju zuzyta torebka z Liptonki i dwie nowe... mysle sobie skąd tam się wzieły 8O 8O a pozniej patrze w te "niewinne" oczęta Kaji i juz wiem. Jedna wyciągnięta z kubka Dużego i jakims cudem znalazla sposob na otworzenie pudeleczka, ktore zapomniano schowac i sznureczki od herbatek poszly w ruch... :roll: :roll:

Wczoraj zaś... z łazienki zaginęło kilka płatków kosmetycznych...hmmm mysle sobie pewnie juz tak duzo zuzylam... ale gdzie tam :roll: ide do malego pokoju patrze.... a tam Kaja zagrzebana w skrawkach moich kilku płatków bawi się na całego :ryk: :ryk: :ryk: I co tu począć... trzeba miec oczy i uszy szeroko otwarte nawet kiedy śpię... :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto gru 13, 2011 19:01 przez ninakiler, łącznie edytowano 1 raz

ninakiler

Post » Wto gru 13, 2011 18:59 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

jednym słowem- demolka :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto gru 13, 2011 19:00 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Ja już nic nie mam na wierzchu, wszystko pochowane. Bo wszystko może służyć do zabawy.
:)
Obrazek

ewka63

Post » Wto gru 13, 2011 19:02 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ja mysle ze to tylko tymczasowe... dopoki nie podrosnie. Lilka jest np bardzo grzeczna... nie obchodzą ją firanki... ramki... i rozne bibeloty na półkach... poza kwiatkami.. tak wiec jak zwykle zaczne miec nadzieje... :D

ninakiler

Post » Wto gru 13, 2011 19:48 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Mania potrafi otworzyć szufladę w łazience żeby sobie wziąć :twisted: patyczki do uszu :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

[poprzednia][następna]