Kociara82 pisze:Karolek(ona) pisze:a ile ma cyc ??
to juz naprawde wielki cyc, za miesiac bedzie mial poltora rokuw co do tej pory ciezko mi uwierzyc...
Matko, juz?! Ale ten czas leci.. Ani sie obejrzysz, jak Ci dziewczyne przyprowadzi.
Moderator: Estraven
Kociara82 pisze:Karolek(ona) pisze:a ile ma cyc ??
to juz naprawde wielki cyc, za miesiac bedzie mial poltora rokuw co do tej pory ciezko mi uwierzyc...
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Czesc Mysiowy nosiu. Cmok cmok.
patrz i sie ucz jak wygląda nos
chyba mnie ktoś udusi
Ja na pewno..

kalair pisze:Kociara82 pisze:Karolek(ona) pisze:a ile ma cyc ??
Matko, juz?! Ale ten czas leci.. Ani sie obejrzysz, jak Ci dziewczyne przyprowadzi.
Myszolandia pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Czesc Mysiowy nosiu. Cmok cmok.
chyba mnie ktoś udusi
Ja na pewno..
![]()
Myszolandia pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:Karolek(ona) pisze:a ile ma cyc ??
sama jestem we w szoku
Danusia pisze:Nadal sie dopominam o fotę mego Pitka![]()
![]()
![]()
Nie musi być dzisiejsza
kalair pisze:Myszolandia pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Czesc Mysiowy nosiu. Cmok cmok.
chyba mnie ktoś udusi
Ja na pewno..
![]()
Akurat sznura pod reka nie mialam.
kalair pisze:
Po dzieciach widac, jak czas leci.. Pamietam od tylu znajomych , jak sie dzieci rodzily, a teraz wlasne rodziny maja..

bulba pisze:Dobranoc Misiakowo![]()
![]()
A z Cyca piękny chłopakSzkoda, że moja córcia za stara dla Niego.
Ten usmieszek rozbroi kazdego
a te oczeta i to figlarne spojrzenie
Ja wymiekam 
slicznotko moja kochana
ach te fotki z jezorkiem

Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 20 gości