Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 30, 2011 19:55 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

TygRyniu, gdzie jesteś? Duża pewnie poszła z Blondynem na spacer. Moja się wściekła, bo pomalowali drzwi i tak beznadziejnie, że jutro będzie awantura.
Fasolka

Oni nie potrafią się umówić, jak dziś wychodziłam, remontowy zapytał: będzie pani w domu? Nie. Pracuję :evil:
No i pomalowali. A jutro mam mnóstwo spraw i też nie będę w domu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 01, 2011 4:50 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

TygRyniu?
Nawet nie widziałeś mojego nowego zdjęcia, pewnie masz pełne łapki roboty z tą... z tą... Szpilką :( :( :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 01, 2011 6:53 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

No kochani Duża taka umęczona, że nie wiem jak to opisać. Mi już nic nie wolno przez tę szpilkę cholerną. Mówi, że ostatnie wolne chwile czasu tylko dla siebie (czyli dla nas :twisted: ) poświęca dla małej.
Wykałaczko! Chyba ugryzę Dużą w tyłek niech wie, że jest niedobra,no.

TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob paź 01, 2011 7:34 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Nawet napisałeś o Szpilce małą literą, rozumiem Cię. Też nie lubię smarkaterii.
Moja duża pozdrawia bardzo Twoją i mówi, że rozumie.
Fasolka współczująca
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 01, 2011 13:45 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

urwiniu pisze:No kochani Duża taka umęczona, że nie wiem jak to opisać. Mi już nic nie wolno przez tę szpilkę cholerną. Mówi, że ostatnie wolne chwile czasu tylko dla siebie (czyli dla nas :twisted: ) poświęca dla małej.
Wykałaczko! Chyba ugryzę Dużą w tyłek niech wie, że jest niedobra,no.

TygRych

A ja poprawię!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob paź 01, 2011 20:21 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Odkaziłam/Odkociłam sypialnie i mała wrzaskunka Szpilka przebywa ze mną, jak jestem w domu, jak wychodzę wraca do łazienki. Inaczej nie da rady :( Muszę pracować, a w łazience się nie da niestety. To jest istny wulkan energii, jak przenoszę ja do łazienki zasypia momentalnie, jak wracam do domu, pełna gotowość do zabaw. Mała uznała, że Gusto to zwyczajnie przerośnięty kocur. Kochają się miłością wzajemną. Mała napada na nogi psa oraz ogon, wgryza się w niego, zgryza, bije po ryju, a pies z miną świętego, udaje obojętność, czasem językiem umyje małą od stóp do głów. Jak tylko pies sie położy mała dosadza się do wimaginowanego sutka pełnego mleka i pije a mruczy przy tym, że aż podłoga chodzi. Cierpliwość mojego psa do niej zadziwia mnie, nie ruszy się jak mała "zagryza" mu łapę, nie reaguje jak gryzie go w ogon (jak ja mu ogon czeszę to aż taki wyrozumiały nie jest), a jak go ugniata pazurkami i wgryza się wampirzymi ząbkami w poszukiwaniu mleka to on zasypia. Wrzucę zdjęcia potem.
Boluś mało je ale je, jest w klatce :( nie ma innego wyjścia, aby pies nie miał z nim kontaktu i nie przeniósł niczego na małą.
TygRych odzyskał wolność, chodzi na dwór w ramach nagrody za smarkulę w jego domu.
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Sob paź 01, 2011 20:31 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

TygRychu- całe szczęście możesz znowu na dwór wychodzić :ok: :piwa:
A mnie Duża męczy takimi paskami co mi je zapina na brzuchu :evil: Ale się nie daję :piwa: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ryszard :kotek:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob paź 01, 2011 21:05 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

urwiniu pisze:Odkaziłam/Odkociłam sypialnie i mała wrzaskunka Szpilka przebywa ze mną, jak jestem w domu, jak wychodzę wraca do łazienki. Inaczej nie da rady :( Muszę pracować, a w łazience się nie da niestety. To jest istny wulkan energii, jak przenoszę ja do łazienki zasypia momentalnie, jak wracam do domu, pełna gotowość do zabaw. Mała uznała, że Gusto to zwyczajnie przerośnięty kocur. Kochają się miłością wzajemną. Mała napada na nogi psa oraz ogon, wgryza się w niego, zgryza, bije po ryju, a pies z miną świętego, udaje obojętność, czasem językiem umyje małą od stóp do głów. Jak tylko pies sie położy mała dosadza się do wimaginowanego sutka pełnego mleka i pije a mruczy przy tym, że aż podłoga chodzi. Cierpliwość mojego psa do niej zadziwia mnie, nie ruszy się jak mała "zagryza" mu łapę, nie reaguje jak gryzie go w ogon (jak ja mu ogon czeszę to aż taki wyrozumiały nie jest), a jak go ugniata pazurkami i wgryza się wampirzymi ząbkami w poszukiwaniu mleka to on zasypia. Wrzucę zdjęcia potem.
Boluś mało je ale je, jest w klatce :( nie ma innego wyjścia, aby pies nie miał z nim kontaktu i nie przeniósł niczego na małą.
TygRych odzyskał wolność, chodzi na dwór w ramach nagrody za smarkulę w jego domu.

Biedny Boluś, taki mały smark wypchał Cię do klatki :(
TygRysiu, Ty lepiej uważaj, co nie? Bo ja się martwię o Ciebie.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie paź 02, 2011 0:45 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

No to w tej całej sytuacji chyba TygRyś jest naibardziej zadowolony, bo znów wolno mu na dwór wychodzić. No i Szpilka oczywiście, ale to wiadomo - zamiast piwnicy dom i do tego gigantyczna blond maskotka :D (gdy byłam mała, zawsze marzyłam, żeby mieć miśka większego ode mnie - ciekawe, czy kotki też czasem pragną mieć taką wielką przytulankę...)

Urwiniu, trzymaj się :1luvu: I za Bolusia :ok: Darzę go jakimś takim szczególnym uczuciem...
Świat należy do kotów. One tylko udają, że to my mamy nad nimi władzę...
Vipku...

Obrazek

Lublu

Od: Pon gru 26, 2005 1:09

Post » Nie paź 02, 2011 12:33 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Opowiem wam o małym smarku a właściwie małej smarkuli i sobie ją obejrzę, bo mi normalnie nie wolno, ale na zdjęciach to tak.

No więc ta Szpilka zawładnęła Gusto vel Blondynem i teraz on musi być cały czas przy niej, ale on to lubi.

No mała robi z nim takie rzeczy:

śpi na nim
Obrazek

tuli się ciagle
ObrazekObrazek

Obrazek

tu zamierza się na stopę blondyńska
Obrazek
i w końcu gryzie
Obrazek

ale czyścioszka jest,no
Obrazek

A tu dowód dlaczego Duża woła na nią Szpilka, no spójrzcie na te zęby!!!
Obrazek

Aha moich i Bolka zdjęć nie ma ponieważ ja nie chciałem, a Bolkowi zdjęć się nie robi, żeby smutku u ogladających nie wywoływać,no.
TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Nie paź 02, 2011 14:10 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Smarkula niezła jest, TygRyniu :ok:
a jakie ma zębiska :lol:
Dobrze, że Gusto przejął obowiązki niańki, a nie spadło to na Ciebie, bo jesteś przecież zapracowany.
Tylko martwimy się z dużą o Bolusia.
Bardzo :( :( :( :( :( :( :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie paź 02, 2011 19:41 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

My też się martwimy bardzo :( I jak duża tak siada koło niego i chciałaby go pogłaskać i pokazać mu, że go kocha, a on się usuwa i już w ogóle nie mruczy :( I jak Duża go karmi na siłę czasem to tak jej smarki z nosa idą, że to pewnie ona go zaraziła,no.
A mała smarkula bawi się Gustową maskotką, którą dostał jeszcze od swojej prawdziwej mamusi i ta maskotka jest prawie taka jak Szpilka. Ona ja morduje a to jest szczurek, mogłaby być gówniara niezła na wyjścia na dzielnicę, ale nie mam jak jej namówić

TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Pon paź 03, 2011 6:16 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

urwiniu pisze:My też się martwimy bardzo :( I jak duża tak siada koło niego i chciałaby go pogłaskać i pokazać mu, że go kocha, a on się usuwa i już w ogóle nie mruczy :( I jak Duża go karmi na siłę czasem to tak jej smarki z nosa idą, że to pewnie ona go zaraziła,no.
A mała smarkula bawi się Gustową maskotką, którą dostał jeszcze od swojej prawdziwej mamusi i ta maskotka jest prawie taka jak Szpilka. Ona ja morduje a to jest szczurek, mogłaby być gówniara niezła na wyjścia na dzielnicę, ale nie mam jak jej namówić

TygRych

Coś Ty, TygRyniu, smarkata jest za mała na wychodzenie. Głupia jest jeszcze.
Duża martwi się strasznie, bo Czarna dziś nie przyszła.
A ja mam taką ranę na szyi, że duża mało zawału nie dostała, jak zobaczyła.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon paź 03, 2011 6:27 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Obrazek
cudowny obrazek :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon paź 03, 2011 6:53 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Broszka pisze:Obrazek
cudowny obrazek :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]