http://www.facebook.com/malgorzatag2#!/ ... event_wall
Śliczne kotki do przygarnięcia!
Liczba osób biorących udział: 53
http://www.facebook.com/malgorzatag2#!/ ... 0632409915
Łukaszek - śliczny i mądry kot elegant
biorących udział: 37
Zapytałam kolegę o jednego z uczestników forum czy jest na FB – że nie pamiętam czy jest w moich znajomych...
Muszę zaktualizować wykaz nazwisk i nicków bo okazuje się, że czasem w rozsyłaniu wydarzeń pomijam najbardziej aktywną osobę na FB tylko dlatego, że zapomniałam jak się nazywa.... i poszukać gdzie mam ten wykaz. Tam gdzie wydawało mi się że jest nie ma go a wiem, że całkiem niedawno z niego korzystałam i go aktualizowałam.
Śmieszne wrażenie. Jakoś pusto dziś na forum – wpadłam na herbatkę i nie ma żadnego aktywnego głosowania, znajomych nie widzę...
Nie, dziś w analizie trafiam na same nowe sytuacje, komputer mi się zawiesza, wynik wyszedł taki że niczego dalej nie mogę przekazać wrrr... za tydzień mam przekazać analizę całego systemu a tymczasem tkwię w bieżących sprawach. Dowiedziałam się o kolejnej zmianie metody w następnym sezonie wrrr...
Czy wiecie jak działa opcja „ukryj moją obecność w tej sesji” – zostawiłam nie klikniętą i wcale siebie nie widzę na głównej stronie w wykazie aktywnych uczestników – może w moim profilu będzie widać kiedy ostatnio byłam aktywna? Nie widzę też żeby było aktywne „on-line”
Pytałam Was przedwczoraj ale jeszcze nie odpowiedziałyście:
Nie wiecie przypadkowo czy może już zaczął się okres zwiększonej ilości infekcji – są duże różnice temperatury i bardzo zmienna pogoda... W ciągu dnia jest ziiimno....
Czy zażywacie jakieś witaminy albo coś uodparniającego?
Czy znacie jakieś wypróbowane metody na wzmocnienie. Oprócz Rutinoscorbinu i i Echinacea.
Przeziębiłam się wrr....
Bardzo dziękuję Wam za pomoc w naszych głosowaniach!
Wygraliśmy na Krakvet i
Marek pisze:Re: Głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc - sierpień
autor: Marek » 54 min temu czyli około 13”:00
Witamy,
W konkursie sierpniowym zwyciezyla Fundacja KOT z Torunia. Gratulujemy wygranej!
Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz Fundacji kwotę 9240zl. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie Fundacja otrzyma pomoc o wartości 10240. Gratulujemy!
W dniu dziesiejszym skontaktujemy się ze zwycięzca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs wrzesniowy.
Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko
http://www.krakvet.pl - najtańszy sklep zoologiczny
na „Wybieramy perłę” – w głosowaniu na Geopark Kielce.
kussad pisze:1.09.2011 godzina 0:05 Wyniki głosowania:
1385 głosów Geopark Kielce -...
1304 głosy Zamek Chęciny
1020 głosów Park Etnograficzny w Tokarni...
Skąd moja sympatia dla tego rejonu? Od dawna wiem, że tam mieszka kilkoro spośród Was, z Kielc adoptowała pieska moja koleżanka, koleżanki z Kielc bardzo mi pomagały gdy miałam problemy z moją suczką, z Kielc pochodzi kolega, z którym współpracowałam na co dzień w pracy przez kilka lat, całkiem prywatnie byłam tam tylko raz.