Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 19:42 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:Mówię wam,posłuchajcie mojej rady,nie miejcie dzieci :evil: .
Wasze życie będzie spokojne,stateczne i bez wzruszeń tego typu :D !

Nie miej kotów, ilez stresów mniej :mrgreen:

Tylko po co wtedy żyć ? 8O

Ale po dzieciach i ich wybrykach , po kotach i ich przygodach pozostaja cudowne wspomnienia, i wtedy stresy tez wspomina się mile :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lip 22, 2011 19:45 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

No pewnie,że tak :D ...to taki żarcik był z tymi dziećmi.
Moje dzieci i koty kocham najbardziej na świecie,nie wyobrażam sobie,żeby ich nie było :D :D :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lip 22, 2011 19:50 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

A Michaliny to nie? Biedny piesek :placz:
Krzysiekbolo

Post » Pt lip 22, 2011 19:53 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ło matko, to ona ma i psa 8O Jeden Krzysiek czujny :ok: No to te fotki z życiorysami to już konieczne :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lip 22, 2011 21:20 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Ło matko, to ona ma i psa 8O Jeden Krzysiek czujny :ok: No to te fotki z życiorysami to już konieczne :roll:

Ale Michalina tez w podpisie jest :ryk: :ryk:
Wg moich wiadomości stan posiadania Małgosi to : trzy kocury, jedna kotka, jedna psica, dwie córki i wieeelkie serce, oraz wór optymizmu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Innych zasobów nie stwierdza się :evil:
Z dóbr niematerialnych - wielka rzesza przyjaciól na pewnym znanym forum :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lip 23, 2011 9:49 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Co tu tak cicho z rana?

Chyba Banda Vipa odsypia wczorajsze...
najszczesliwsza

Post » Sob lip 23, 2011 10:12 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:A ja latałam jak pomylona koło bloku,w deszczu,z włosem rozwianym,w starych spodniach od dresu i owłosionej bluzce,nękałam ludzi....pierwsze wrażenie na sąsiadach zrobione :ryk: :ryk: :ryk: .

:ryk: :ryk: :ryk:
Odpaliłam kompa a tu taka adrenalina od rana :lol:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Sob lip 23, 2011 11:01 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

izka53 pisze:
kamari pisze:Ło matko, to ona ma i psa 8O Jeden Krzysiek czujny :ok: No to te fotki z życiorysami to już konieczne :roll:

Oj wielkie halo, pomylić psa z kotem :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lip 23, 2011 11:16 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:
izka53 pisze:

Oj wielkie halo, pomylić psa z kotem :roll:

:ryk: Kamari super :ryk:

Michalina to nie jest zwyczajny pies, to jest... strrrrrrrrrrrraszny pies!
najszczesliwsza

Post » Sob lip 23, 2011 11:28 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ja tam już się nie dziwię pomyłką psa z kotem czy królikiem :lol: bo kiedyś zabrałam 8 kg kotkę tri do parku,a kobieta podbiegła i "to królik?" :ryk: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob lip 23, 2011 11:46 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

:kotek: bry!

a pomylki sie zdarzaja... :ryk: pare lat temu to bylo, podrzucilam mamie mojego Tedusia[*] na kilka dni bo musialam wyjechac
a to kocur byl wlochaty, puchaty, 7kg. na wadze i strasznie przyjacielski. Jak ktos zadzwonil do drzwi to on byl przy nich pierwszy, zeby goscia
przywitac. No i kiedys przyszedl listonosz. Teddy pierwszy przy drzwiach, mama otwiera a listonosz sie cofnal... "Ooo... jaki ladny pies" powiedzial
a mama z usmiechem "To jest kot!" Nie wiem czy jej uwierzyl, bo taka dziwna mine mial... ale ubaw mielismy :ryk:
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Sob lip 23, 2011 11:59 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

nadrobiłam zaległości prasowe... :wink:
nie byłam zagrożona atakiem serca gdy Małgosia z rozwianym włosem...szukała Zosi...
teraz czekam na kolejne relacje... :D
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob lip 23, 2011 14:20 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

hej , hej :1luvu:
Co tam nowego na froncie????
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob lip 23, 2011 14:36 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Cisza przed burzą :mrgreen:

Ja nic nie wiem, żeby nie było...
najszczesliwsza

Post » Sob lip 23, 2011 16:30 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Jestem i witam :D !
Do południa to raczej mało mam okazji,żeby posiedzieć przy komputerze,ciągle ktoś chce czegoś ode mnie,zero prywatności,jak pragnę zdrowia :( .Ale teraz mam parę godzinek,nikt mi zawracał gitary nie będzie,więc mogę uzupełnić pierwszy post,ze zdjęciami,ma się rozumieć :D .
Krzysiekbolo,o Michalinie pamiętam,ja ją bardzo lubię,no ale jeśli mam być szczera,wolę koty :mrgreen: .
Co nie znaczy,że nie doceniam Michasi jako znakomitego stróża,ni i prawdę mówiac przyzwyczaiłam się do niej.
A dzisiaj spokój miałam do czwartej nad ranem...a potem Zosia i Punio wzięli się ostro do roboty :ryk: .
Szaleli z zabaweczkami jasdor,biegali jak wariaci,gonili się... :evil: .
Jak przebiegała po mnie Zosia to pół biedy,ale Punio to już insza inszość :evil: .
Zostałam zdeptana i wbita w ziemię :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

[poprzednia][następna]