jasdor pisze:Wreszcie troche czas pozwala, żeby nadrobić wiadomości. Kciuki wielkie, żeby wszystkie starania przyniosły spodziewane efekty![]()
![]()
![]()
Bejbisiu - zdróweczka
Dziękuję jasdorciu,liczę na ten koci probiotyk że może coś Bejbi pomoże.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Wreszcie troche czas pozwala, żeby nadrobić wiadomości. Kciuki wielkie, żeby wszystkie starania przyniosły spodziewane efekty![]()
![]()
![]()
Bejbisiu - zdróweczka
vailet pisze:izka53 pisze:vailetku, zdjęć małej Miśki mam baaaardzo dużo , ale większość kiepskiej jakościJeśli będę miała trochę czasu, chyba na początku sierpnia, to gdzieś wrzucę
Trzymam Cię za słowo.Byle nie na Fb
Edytka1984 pisze:No vailet koszty są spore
mam nadzieję,że Bejbi odzyska szybko zdrówko
Tess 1610 pisze:vailet,a jaki probiotyk zamówiłaś?na jelitka tak? bo je chyba też się na coś skuszę bo czasem mojemu maluchowi te biegunki a właściwie luźne kupki(dwie lub trzy dziennie)wracająsłyszałam,że Biogen Kt jest super ale nic o nim nie wiem
buziaczki dla Bejbusi
izka53 pisze:vailet pisze:izka53 pisze:vailetku, zdjęć małej Miśki mam baaaardzo dużo , ale większość kiepskiej jakościJeśli będę miała trochę czasu, chyba na początku sierpnia, to gdzieś wrzucę
Trzymam Cię za słowo.Byle nie na Fb
A może![]()
Postaram sie na picasie jakis albumik stworzyc i link podam , też pewno kiepski. Qrcze, tyle rzeczy potrafię, ale linków prawidłowo podawac to nie
ops
Edytka1984 pisze:No vailet koszty są spore
mam nadzieję,że Bejbi odzyska szybko zdrówko
Oj, ja tez![]()
![]()
![]()
A tak przy okazji - wczoraj zleciał mi z szafki na płytki w kuchni wielki słój z Misiowymi chrupkami- purina odkłaczająca z joserą i brekkisem
Wszystko do śmieci, bo drobinki szkła tylko się świetle błyskały, no i oczywiście wszystko co w michach
![]()
Kupiłam jej wczoraj kartonik bozity - rzuciła się jakby rok nic nie jadła, a dzis wylizała tylko sosikmaupa ruda i to mimo , że prawie 24 h była poza domem
![]()
Tess 1610 pisze:No właśnie,pytałam mojego weta o ten Biogen KT,ale on o nim wogóle nie słyszał![]()
chyba też go zamówię bo już nie mam pomysłu na te koopy,raz dobre a raz luźne
izka53 pisze:no, stratyja jeszcze te pojedyńcze chciałam wyzbierać, niby daleko od szkła, a TŻ mnie op... i zapalił silną latarkę, wtedy zobaczyłam jak drobinki szkła są wszędzie
. Powiedział,że zaoszczędzę 20 zł a jak coś się stanie
to wydam sto razy więcej i nigdy sobie nie wybaczę
![]()
A o wczorajszo-dzisiejszych moich stresach poczytaj na wątku Plamka
Tess 1610 pisze:No właśnie,pytałam mojego weta o ten Biogen KT,ale on o nim wogóle nie słyszał![]()
chyba też go zamówię bo już nie mam pomysłu na te koopy,raz dobre a raz luźne
izka53 pisze:vailet, miałam dzis trochę czasu / a sprzatanie w planie/i stworzyłam album małej Misi na picasie
oto link do skopiowania na pasek
/picasaweb.google.com/102477412321072081679/MaAMisia
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą, PanPawel i 216 gości