Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:To my prosimy o więcej fotek i zrobimy ranking na komentarze. Ale aż szkoda, że takie zdjęcia się marnują i tylko my je widzimy
Pasibrzucha pisze:Edit, zabiłaś mniechoć one biedne nawet nie wiedzą, co to mleko...
Od soboty mam 10 dni urlopu, więc będę focić na potęgę, obiecujęJasdorku, a coś wiadomo z tym konkursem na Domowych Tygrysach?
Oficjalnie ogłaszam, że mam 4 kilo kota: Tasia 2,9 i Tycia 1,1A ile Wasze ważą? jestem ciekawa, jak Tasia wypada na tle innych, bo wydaje mi się drobinką. Ile ma Dorcia, Annozoo?
pozytywka pisze:Leoś 5,200
uff, to się uspokoiłam, ze mój to nie mutant
Annazoo pisze:pozytywka pisze:Leoś 5,200
uff, to się uspokoiłam, ze mój to nie mutant
Ale część tej wagi to MIĘŚNIE BRZUCHA
Pasibrzucha pisze:Edit, zabiłaś mniechoć one biedne nawet nie wiedzą, co to mleko...
Od soboty mam 10 dni urlopu, więc będę focić na potęgę, obiecujęJasdorku, a coś wiadomo z tym konkursem na Domowych Tygrysach?
Oficjalnie ogłaszam, że mam 4 kilo kota: Tasia 2,9 i Tycia 1,1A ile Wasze ważą? jestem ciekawa, jak Tasia wypada na tle innych, bo wydaje mi się drobinką. Ile ma Dorcia, Annozoo?
Pasibrzucha pisze:Nie traktowałabym raczej Leosia jako wyznacznika hmmm... kociej normalności, on wśród przodków musiał mieć jakiegoś walenia![]()
Czyli Tasia wcale taką kruszynką nie jest (a tak lubiłam o niej myśleć w ten sposób, ech...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 121 gości