Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tez marze o fotkachewkaa pisze:angel03 pisze:nowe fotki więc będą niebawem!!!!!!
A dzisiaj taka okazja- Gia kończy 10 miesięcy
może będą jakieś wieści i fotki
Jaki słodki nalesniczek
Widzę, że czarne pręgusy uwielbiają się upychać w różne budki
Pięknie rośnie panienkaangel03 pisze:No dobrze z okazji tego 10 miesiąca Gii,panienka(prawie 7 kg)
anulka111 pisze:Coz mco sa duze ,a Miot G od MariaD jest obłedny![]()
angel03 pisze:Giunia ma apetyt,
angel03 pisze:w ten weekend musze jej poobcinac pazury, w moim wykonaniu nie miala jeszcze tego robionego, wiec sie boje jak to sie odbedzie, czy mi pozwoli to uczynic.Trzymajcie kciuki, strasznie sie boje!
MariaD pisze:angel03 pisze:Giunia ma apetyt,
Dietkę trzymać nadal. Rosnąć ma nie w szerz ale ogólnie.
angel03 pisze:w ten weekend musze jej poobcinac pazury, w moim wykonaniu nie miala jeszcze tego robionego, wiec sie boje jak to sie odbedzie, czy mi pozwoli to uczynic.Trzymajcie kciuki, strasznie sie boje!
Bierzesz łapkę i tniesz. Na słowne protesty nie zwracasz uwagi. I tyle.Jak strzelisz sobie waleriankę to Gia za możliwość dania Ci buzi sama sobie obetnie.
anulka111 pisze::ryk:Na sama mysl ,ze moje koty moglyby byc jeszcze bardziej przylepne -zjezylam sie z grozy-dwa miziaki ponad wszystko to szalenstwo i wieczny usmiech na mojej twarzy
nikt mnie rnao nie budzi-przepis na nie budzenie-nigdy nie dawaj jesc zaraz po wstaniu z lozka
![]()
![]()
Ja od poczatku robilam tak-wstaje ,sprzatam kuwety ,lece na smietnik z urobkiem powrot i dopiero jedzonko-koty kojarza jedzenie z moim przychodzeniem do domku ,a nie z budzeniem mej osobyNigdy mnie nie budza
![]()
Żeby nie bylo zem taka genialna-wyczytalam w ksiazkach typowe bledy jakie popelnia poczatkujacy kociarz i na to uwazalam.![]()
Inna rzecz ,ze suche maja stale wystawioneMokre zas jest wydzielane ,by sie nie zepsulo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 48 gości