WWW u Emila i Lilly- Do zobaczenia!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 05, 2011 18:53 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

SecretFire pisze:A no taki
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jesooo.......jakie widoki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto kwi 05, 2011 19:47 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Witam Was wieczornie na krotko. Naprawde tez macie lenia? Toc ja nawet na Wasze watki nie zdaze zagladnac, zanim napisze moj post tu i mi sie oczy zamykaja.

Dzis mialam rozmowe z szefem i na to wyglada, ze za najpozniej trzy tygodnie bede sobie nowa prace szukac. Wiec zaczynam juz teraz z owym szukaniem... Jak mi oczka wyschna, to napisze wiecej.

Shira, te widoki to jeszcze nic. Wkleje jeszcze zdjecia z drogi przez gore do domu. To jest dopiero las...

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto kwi 05, 2011 20:15 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Dorotko, nie martw się, poradzisz sobie! :ok:
A my tu jesteśmy i myślimy o Tobie cieplutko :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto kwi 05, 2011 20:37 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Dorota, Ty teraz jestes 100%-owa COUNTRY GIRL ! :mrgreen: :ok: Co za chata, co za widoki ! :D
Super, że kotom balko siatkujesz w pierwszej kolejności :ok:
A co za koteczki Cię odwiedzają ?

Zmiany jakich doswiadczasz sa wielkie. Ale Ty sobie dasz rade :ok:

Gibutkowo, Shire, cudo-miodo :D . Piekne konisie, piekne. Jeden jest w stadninie niedaleko mnie, nazywa sie roumau chevalier (pisze ze słuchu ...) :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro kwi 06, 2011 14:09 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Dorotko - chcesz powiedzieć, że nie przedłużają Ci umowy? 8O

Co sie dzieje? :?:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro kwi 06, 2011 16:45 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

SecretFire pisze:A no taki
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Piękne widoki! :D

Dorotko, nie ta praca to inna, nie przejmuj się. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt kwi 08, 2011 21:52 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Obrazek Idzie wiosna, będzie lepiej i ślicznie - jesteśmy z Tobą :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob kwi 09, 2011 9:19 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Hej Dziobki, cicho sie u mnie zrobilo, bo naprawde nie nadazam kompensowac problemow i czasu w domu. Do tego dochodzi, ze odkad sie zrobilo cieplo przesiaduje z sasiadami do poznego wieczora przed domem na grilowaniu i potem padam do lozka, zeby w nastepny dzien znowu pieklo przejsc w pracy.
W tym tygodniu bylo naprawde strasznie, bo szef ze mna rozmawial i powiedzial, ze jak nie wezme sie w garsc i nie bede wiecej telefonowac, to mnie wypiepszy. Niech to zrobi, mi to na reke, ale chcialam isc wtedy, kiedy bede miala inna prace. I tak mnie w ciula zrobil z tym telefonowaniem. Czuje sie, jak bym byla w jakims call center! Nie potrafie wyjsc z siebie i to robic, tak jak on chce. Villemo wie, ze nie jestem na gebe padnieta, ale tego po prostu nie potrafie. Teraz doszlo jeszcze do tego, to, ze przez nie chcenie robienia bledow, robie ich jeszcze wiecej, bo sie strasznie stresuje sytauacja. Moj szef i ten inny, ktory w biurze siedzi, smieja sie wiecznie ze mnie albo pouczaja, co i jak mam mowic, ze sekretarki sa glupie wariatki, ktore nie maja nic do powiedzenia i sa blond. (Tak na marginesie, to ja tez bylam do tej pory sekretarka i mialam jako asystentka szefa, wiele do powiedzenia i decyzji do podejmowania, bo mialam wolna reke). Mowie Wam, co za syfiarze! Strasznie jestem rozczarowana tez sama soba, bo czuje sie znowu w kat przesunieta i jak bym nie dala rady i rezygnowala, no i czuje sie jak bym i siebie i ich oklamala, ze to jest super praca i dam rade. Wlasnie teraz mam uczucie, jak bym odplywala nie wiem gdzie. Wracam do domu i cala droge rycze. Niebezpieczne to w gorach i staram sie brac w garsc, nie daje rady.
Tez mam uczucie, ze Was rozczarowalam. Jestescie dla mnie i wysluchujecie co mam do narzekania, a ja tu sie robie przezroczysta i nie mam dla Was czasu. Jakos trace kontakt do miau, przez to, ze z pracy nie moge juz nadawac a wieczorem jestem za zmeczona. Caly czas mysle co robicie i ze musze sie na wateczki wybrac. Kiedy doczytac? Nie wiem.
Teraz jeszcze nie tylko komputer mi sie popsul i musialam nowy kupic, ale i tez telewizor juz calkiem chyba ma za soba no i receiver na satelite tez. Od srody nie mam w ogule na co patrzec. Zaraz chce jechac do sklepu, ale najpierw zobacze ile bank mi na kreche jeszcze moze dac...

Pisze od nowa podania...

Moze wpadne potem jeszcze. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob kwi 09, 2011 9:31 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Dorotko, brak mi słów :( Co za fiutki :twisted:
Mam nadzieję, że jak najszybciej znajdziesz nową pracę i załatwisz ich tak, jak tamtych w Herne.
I proszę, nie rób sobie wyrzutów, bo to nie Twoja wina - po prostu trafiłaś na niezłego cwaniaka.
Ale będzie dobrze, zobaczysz! Wszystko się w końcu ułoży, tylko jeszcze trochę musisz być cierpliwa.

Jesteśmy z Tobą! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 09, 2011 10:05 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Bardzo chętnie będę czytac Twoje żale i narzekania. Tylko jakoś mi tak niekomfortowo , bo nijak pomóc nie moge :( Mogę Cię pocieszać, ale co to da? :( Depresja Cię dopadła i nie możesz się pozbierać, wszystkie wiemy, jak to jest. Wiemy też , że taki stan nie trwa wiecznie, będzie lepiej, tylko kiedy - ie wiadomo :roll: Najważniejsze to przetrwać te trudne chwile. Faktem jest, że jesteśmy dobre dziewczyny, a przy tym naiwne :| a dobrego człowieka bardzo łatwo wyc...ć. Jak masz jakies pomysły, jak można Ci pomóc - pisz, chętnie pomożemy w miarę naszych mozliwości :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob kwi 09, 2011 11:50 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Zgadzam sie z jasdor!
I mam nadzieję na pogawędke w weekend! :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob kwi 09, 2011 11:55 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Ja akurat dzisiaj nie do pocieszania bo sama viewtopic.php?f=1&t=126423
ale chociaż do przyjaciół wpadnę.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob kwi 09, 2011 12:02 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Secret, większość pracodawców to sk***syny i tyle. Tak to jest jak już poczuje jeden z drugim kasę w łapie, i niezagrożony stołek pod dupskiem - tak jest niezależnie od kraju. Pisz kobito jak potrzebujesz, czasem takie wyżalenie się via pisanie naprawdę pomaga :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob kwi 09, 2011 14:26 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Secret, AniHili ma rację, większość szefów to niezłe s...y. A jak nie s...y to tacy, co olewają wszystko i wszystkich, siedzą, łapki założone na podołek mają i choćby się waliło, paliło to nic nie zrobią!
Nie rób sobie tylko wyrzutów, że:
SecretFire pisze:Tez mam uczucie, ze Was rozczarowalam. Jestescie dla mnie i wysluchujecie co mam do narzekania, a ja tu sie robie przezroczysta i nie mam dla Was czasu.
, bo wiesz, że zawsze z Wami jesteśmy, czy piszesz tu czy nie!
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob kwi 09, 2011 14:55 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Secret potrzebujesz spektakularnego sukcesu w jakiejkolwiek dziedzinie. Musisz się też poczuć "mocno", żeby przejść przez zmianę pracy, rozmowy kwalifikacyjne i żeby znów nie trafić na takich dupków. Oni (nowi szefowie) muszą czuć że się nie dasz wepchnąć do konta - pokaż to ubiorem, makijażem, zewnętrznym zachowaniem. Jak Ci będą dokuczać szefowie to sobie na nich popatrz i wyobraź jak siedzą na kiblu i mają zatwardzenie - stara sztuczka a działa niezawodnie :ok:

Secret co masz teraz do stracenia? Nic. Gównianą pracę z gównianymi ludźmi?
Masz lepsze mieszkanie, lepsze perspektywy, lepszych sąsiadów, którzy są jak przyjaciele. Jak popatrzysz na całość to zobaczysz że tak naprawdę nie straciłaś na tej przeprowadzce a zyskałaś. Bo praca i tu i tam taka sama - czyli do dupy. A poza pracą wszystko się zmieniło na lepsze. I to Ty sama do tego doszłaś. Zobacz jak wiele już zrobiłaś i zmieniłaś na lepsze w swoim życiu, Ty sama! Z pracą też sobie poradzisz bo znalezienie pracy przy tym całym wysiłku, którego już dokonałaś to jest już dla Ciebie pikuś. Tylko musisz dostrzec i zdać sobie sprawę z tego jak wiele sama zrobiłaś i jak wiele sama sobie zawdzięczasz :piwa:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]