Sarayu pisze:Duża mówi, że żałuje, że nie znała mnie w czasach gdy ja miałam kaftanik i że to nie ona wybierała mi imię. Mówi, że czuje że coś straciła. Jak ją ugryzę to może to odzyska?
Chyba nie. Najwyżej tego czerwonego trochę straci.
Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sarayu pisze:Duża mówi, że żałuje, że nie znała mnie w czasach gdy ja miałam kaftanik i że to nie ona wybierała mi imię. Mówi, że czuje że coś straciła. Jak ją ugryzę to może to odzyska?
MaryLux pisze:Sarayu pisze:Duża mówi, że żałuje, że nie znała mnie w czasach gdy ja miałam kaftanik i że to nie ona wybierała mi imię. Mówi, że czuje że coś straciła. Jak ją ugryzę to może to odzyska?
Inka
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Sarayu pisze:Duża mówi, że żałuje, że nie znała mnie w czasach gdy ja miałam kaftanik i że to nie ona wybierała mi imię. Mówi, że czuje że coś straciła. Jak ją ugryzę to może to odzyska?
Inka
Jakiego czerwonego? Fasolka w poszukiwaniu zagubionego tropu rozmowy
black_lodge pisze:Mówi, że przeczytała i będzie zaglądać. Fajnie tak mieszkać we czwórkę? Bo ja sama mieszkamTo znaczy z Onymi, ale kotów innych tu nie ma. Bo ja jestem egocentryczka, tak mówią
![]()
Haker1 pisze:Cześć Fasolka.
Zuzia jak się czujesz, ja na szczęście nie miałam kaftanika po tym zabiegu i już go nie pamiętam bo to dawno dobre 5 lat minęło.
Teraz za to kicham i Duża mnie nie wypuszcza na balkon, tylko Haker możne wychodzić.
Pysia
Haker1 pisze:Chyba tak,tylko nie wiem gdzie.
Dostaję scanomune, jak to nie pomoże to do weta.
Pysia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 16 gości