Kociara82 pisze:dobra, dosc trollowania na dzis![]()
ide spac
Tak tak, odreaguj!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Betaka pisze:Czołem Kretkowo
Wszystkiego dobrego na nowy wątek i poniedziałek
Dorota pisze:Byly sobie Kretki trzy, Kretki trzy, Kretki trzy
I byl Mru okropnie zly![]()
Mru
kalair pisze:Dorota pisze:Byly sobie Kretki trzy, Kretki trzy, Kretki trzy
Mru
Łomatko, a czemuż to Mru taki zły od rana??![]()
bulba pisze:Dzień dobry Bożenko![]()
![]()
![]()
Dzisiaj rano klikałam na wątek Kretulek w Twoim podpisie, ale prowadził jeszcze do starej częściStąd spóźnionam.
Zyczę Wam zatem dużo radości w nowym wątku, a na dzisiaj milutkiego i podognego poniedziałku![]()
Buziaczki
kocurzyca41 pisze:Nareszcie Was znalazłam.Doberek Kretulinki z Dużą.Ciotka wczoraj kocie cudeńka na wystawie oglądała.Wróciłam ciężko chora.Ale na pocieszenie poszłam do Taci na kawę.Co prawda buzi nie dostałam,ale pomiziałami już było lepiej
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Byly sobie Kretki trzy, Kretki trzy, Kretki trzy
Mru
Łomatko, a czemuż to Mru taki zły od rana??![]()
To jest tylko piosenka.
Z nami w roli glownej![]()
Mru
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Nareszcie Was znalazłam.Doberek Kretulinki z Dużą.Ciotka wczoraj kocie cudeńka na wystawie oglądała.Wróciłam ciężko chora.Ale na pocieszenie poszłam do Taci na kawę.Co prawda buzi nie dostałam,ale pomiziałami już było lepiej
Hej Reniu,![]()
znowu jesteś chora??
A chciałam do Ciebie pisać, ale doczytałam, że byłaś na wystawie.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Nareszcie Was znalazłam.Doberek Kretulinki z Dużą.Ciotka wczoraj kocie cudeńka na wystawie oglądała.Wróciłam ciężko chora.Ale na pocieszenie poszłam do Taci na kawę.Co prawda buzi nie dostałam,ale pomiziałami już było lepiej
Hej Reniu,![]()
znowu jesteś chora??
A chciałam do Ciebie pisać, ale doczytałam, że byłaś na wystawie.
Nie,nie zdrowa na szczęście Tylko sobotni dobowy dyżurek mnie wykończył.A potem byłyśmy na wystawie.Porobiłam trochę fotek,ale marne są.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1433 gości