Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:Gibutkowa mi sie zdarzylo, ze wyslany do kogos priorytet polecony szedl 2 tygodnie wiec cierpliwosci
katarzyna1207 pisze:Przyszedł ZAJONC od Cioci Gibutkowej ...dziękujemy ...Miszczu pracuje nad otwarciem pudełka ... reszta Ekipy asystuje ...
I karteczka świąteczna przyszła... a ja jak zwykle ofiara .... po raz 10 zgubiłam adres ... i nie wysłałam ...
![]()
![]()
Edytka, czy przyjmujecie życzenia z okazji 1 Maja, Dnia Dziecka ... albo bez okazji...
Gibutkowa pisze:Chyba listonosz u Was zaspał, bo do innych co w tym samym czasie wysyłałam to zajonc dotarł
Mam nadzieję że listonosz zaspał a nie że zjadł po drodze Kropkowego zajonca![]()
mar9 pisze:Gibutku dziękuję za kartkę, gdzieś chyba posiałam Twój adres, możesz mi na pw wysłać to może na inne święto Ci się kartką oddźwięczę![]()
mar9 pisze:Gibutkowa pisze:Chyba listonosz u Was zaspał, bo do innych co w tym samym czasie wysyłałam to zajonc dotarł
Mam nadzieję że listonosz zaspał a nie że zjadł po drodze Kropkowego zajonca![]()
Gibutku dziękuję za kartkę, gdzieś chyba posiałam Twój adres, możesz mi na pw wysłać to może na inne święto Ci się kartką oddźwięczę![]()
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:Gibutku dziękuję za kartkę, gdzieś chyba posiałam Twój adres, możesz mi na pw wysłać to może na inne święto Ci się kartką oddźwięczę![]()
![]()
![]()
Cieszy , że nie tylko ja ....
Ciociu Gibutkowa ...to ilu Ty masz tych "podopiecznych" ...
Gibutkowa pisze:mar9 pisze:Gibutkowa pisze:Chyba listonosz u Was zaspał, bo do innych co w tym samym czasie wysyłałam to zajonc dotarł
Gibutku dziękuję za kartkę, gdzieś chyba posiałam Twój adres, możesz mi na pw wysłać to może na inne święto Ci się kartką oddźwięczę![]()
Jak nie zmienię adresu do następnych świąt to wyślę ale mam nadzieję że zmienię
Gibutkowa pisze:No chcemy bardzoTak oglądałam ten ślub królewskiej pary i tak czułam że to "swoi"
katarzyna1207 pisze:Proszę, trzymajcie kciuki za mojego małego Bombelka ...zaraz jedziemy ....
katarzyna1207 pisze:Proszę, trzymajcie kciuki za mojego małego Bombelka ...zaraz jedziemy ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości