SilVio Pampuszek-czar i urok-poszedł na swoje :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2011 20:11 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

z tego co słyszę, to jakoś tym brakiem kondycji się nie przejmuje :lol: :lol: :lol:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw sty 27, 2011 20:26 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

dobre wiadomości,
tylko z tą kupka i zaleganiem w jelitach
trochę martwi, ale jest szansa, że tez to się wyreguluje?
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Martuś nie ma za co, po prostu piszcie, jak by coś! bez ogródek :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw sty 27, 2011 20:34 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

jest szansa :) Jeżeli nie doszło do takiego rozepchnięcia jelit, gdzie nie będą mogły wrócić do swojej pierwotnej szerokości to jak najbardziej może z tego wyjść. Co najwyżej będzie musiał dostawać leki przez całe życie. Kupę robi, więc drożność jest. Teraz jak więcej się porusza to i jelita będą lepiej pracować :ok: Do klatki będzie wracać na noc i jak nas nie bedzie w domu. Przynajmniej na początek.
A jak wszystko dobrze pójdzie, to myślimy, że już za miesiąc, półtora będzie mógł przenieść się do Karoliny :1luvu:

WarKotka

Post » Czw sty 27, 2011 20:58 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

Ten kot jest skubany, dostał nędzną kolację i wyczaił że gdzieś ja na górze mam jedzenie i zaczął próbować wskakiwać. Karnie i dla jego bezpieczeństwa wylądował w klatce, niech się uspokoi
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw sty 27, 2011 21:00 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

Bo to bardzo, bardzo, bardzo mądry kotek :mrgreen:
Karolina, zanim SilVio do Ciebie przyjedzie sprawdź proszę jeszcze raz dokładnie, czy wszystkie szafki żywieniowe są nie do otwarcia przez koty :lol:

WarKotka

Post » Czw sty 27, 2011 21:34 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

Przeczytałam, zdaje mi sie, że zrozumiałam :oops: , a jak zrozumiałam to wyszło mi, że małego ktoś mocno uderzył :cry:

Oby to wszystko leczyło sie szybko i bez śladu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw sty 27, 2011 21:36 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

Raczej małego ktoś słabo udeżył, chłopak jest prawdopodobnie po wypadku samochodowym, przywiózł do schroniska go kierowca i chwała mu za to, biorąc pod uwagę obrażenie, raczej z dużą predkością nie jechał.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw sty 27, 2011 21:39 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

Ewuś, to kot powypadkowy, samochód albo wolno jechał, albo zauważył że leci kociak i przyhamował. Z urazów kostnych to tylko złamanie/przesunięcie kręgu ogonowego, miejsce urazu między kością ogonową i pierwszym kręgiem ogonowym. Duża ilość masy kałowej troszkę zamazała obraz, bo kość krzyżowa jest bardzo malutka. Ale SilVio nie reaguje bólowo, szaleje, rękę tylnymi łapami tak mi skopał, ze zwątpiłam w uraz prawej łapki :lol:

WarKotka

Post » Pt sty 28, 2011 9:37 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

Obrazek

Dzień dobry :D

kiche_wilczyca pisze:Ewuś, to kot powypadkowy, samochód albo wolno jechał, albo zauważył że leci kociak i przyhamował. Z urazów kostnych to tylko złamanie/przesunięcie kręgu ogonowego, miejsce urazu między kością ogonową i pierwszym kręgiem ogonowym. Duża ilość masy kałowej troszkę zamazała obraz, bo kość krzyżowa jest bardzo malutka. Ale SilVio nie reaguje bólowo, szaleje, rękę tylnymi łapami tak mi skopał, ze zwątpiłam w uraz prawej łapki :lol:

Cieszę sie, że mały ma się w obu łapeczkach, to chyba dobrze rokuje :D A takie kopanie też gimnastyka jest dobrą!!!
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Pt sty 28, 2011 9:38 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

Szura-najmysi mama pisze: A takie kopanie też gimnastyka jest dobrą!!!

Dlatego ze stoickim spokojem to znosiłam :lol:

WarKotka

Post » Pt sty 28, 2011 9:48 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

Kurcze, jemu potrzebne sa jakieś masaże, tylko jak to robić, żeby pomóc, a nie zaszkodzić?
Ta masa kałowa jakoś mi sie bardziej nie podoba :evil:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Pt sty 28, 2011 9:51 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

spokojnie, leczenie jest już wdrożone, jest pod kontrola weterynaryjną, bedzie dobrze :) Kupy robi, jak teraz bedzie mieć wiecej ruchu jelita też ruszą, więc myślę, że spokojnie z niego to zejdzie. W razie czego dostanie silniejsze leki

WarKotka

Post » Pt sty 28, 2011 9:55 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

Marta, Ty wiesz, że ja lejek jestem jeśli chodzi o choroby kocie. Dlatego dopytuje. :wink:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Pt sty 28, 2011 9:57 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

wiem :) Tez się wystraszyłam, ale nas wetka uspokoiła, więc jesteśmy już o to spokojniejsi :)
Apetyt ma wilczy, jak wczoraj dorwał się do kolacji to z takim smakiem, z taką radością życia zajadał, że aż uśmiech na twarzy sam wypływał. Mały kochany bury przytulak-odkurzacz :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt sty 28, 2011 10:02 przez WarKotka, łącznie edytowano 1 raz

WarKotka

Post » Pt sty 28, 2011 9:59 Re: SilVio-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę,DS czeka:))

kiche_wilczyca pisze: wetka uspokoiła,

No to sie uspokoiłam :D :ok:
Obrazek

Szura-najmysi mama

[poprzednia][następna]