Wygląda bosko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KAsia Amy pisze:Nie, no! Bomba po prostu
Wygląda bosko
Edytka1984 pisze:ja dla Mesia mam ubranko polarowe- właśnie dla yorka![]()
Niusia i tak dzielna i ładnie pozuje - super kocinkaale,że dała się w to ubrac to wow ogromny podziw
![]()
moja Dziunia protestuje na szelki nawet
kamari pisze:Edytka1984 pisze:ja dla Mesia mam ubranko polarowe- właśnie dla yorka![]()
Niusia i tak dzielna i ładnie pozuje - super kocinkaale,że dała się w to ubrac to wow ogromny podziw
![]()
moja Dziunia protestuje na szelki nawet
Niusia jest wyjątkowo grzeczna przy wszystkich zabiegach, nie lubi tylko być odwracana na plecki - podejrzewam, że wtedy ją boli.
Przy zakładaniu swetereka spociłam się jak mysz, bałam się, czy jej czegoś nie uszkodzę
kamari pisze:Witamy Szanownych Państwa na pokazie mody na sezon zima 2011.
Nasza wspaniała modelka pięknie prezentuje dwuczęściowe wdzianko stworzone z myślą o młodych aktywnych panienkach.
Gustowny golfik w najmodniejszych w tym sezonie fioletach wspaniale dopasowuje się do figury nie krępując jednocześnie ruchów. Gustowne czarne gumeczki zaczepione wokół nóżek pomagają utrzymać bioderka w pozycji żabki, a jednocześnie zapobiegają podciąganiu się stroju i odsłanianiu brzuszka, co w tym sezonie jest passé
Spodnią część stroju stanowią wspaniałe błękitne pończoszki. Prosimy zwrócić szczególną uwagę na motyw misia !
Zgodnie z najnowszymi trendami spod odzienia dyskretnie przebija się delikatna bielizna.
Strój poza walorami estetycznymi ma również wielkie zalety praktyczne.
Jest to również ubiór bardzo uniwersalny, nadaje się na zwiedzanie, spożywanie posiłków oraz wszelkiego rodzaju wyjścia, a na czas snu jednym ruchem łapki zdejmujemy golfik i zostajemy w ponętnym negliżu.
Bardzo Państwu dziękujemy za uwagę i prosimy o oklaski dla wspaniałej modelki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 17 gości