Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Czy dziś kończy się głosowanie?
Jana pisze:mziel52 pisze:Czy dziś kończy się głosowanie?
Dziś, już, za chwilę.
Jana pisze:Napiszę za to o Maluszku - jest super. Dostałam maila i zdjęcia. Maluszek dogadał się z kocią koleżanką, dogaduje się też dwoma pieskami. Mizia się, ma apetyt, udało się wyciąć i wyczesać wszystkie kołtunki. Tradycyjnie już - Maluszkowi jest stanowczo lepiej w nowym domu niż mu było u nas
Jana pisze:Po raz kolejny się nie udało. No trudno. Nie będę pisać co teraz myślę...
Napiszę za to o Maluszku - jest super. Dostałam maila i zdjęcia. Maluszek dogadał się z kocią koleżanką, dogaduje się też dwoma pieskami. Mizia się, ma apetyt, udało się wyciąć i wyczesać wszystkie kołtunki. Tradycyjnie już - Maluszkowi jest stanowczo lepiej w nowym domu niż mu było u nas
Efcia1 pisze:Jana, przegraliśmy dopiero drugi raz. Ale jak to się mówi: "do trzech razy sztuka"![]()
Jeśli w następnym głosowaniu oddadzą na nas głosy wszyscy Ci, co deklarowali, wygraną mamy w kieszeni. A poza tym nie ma tego złego, dzięki tym akcjom o Koterii wie coraz więcej ludzi i coraz więcej ludzi popiera naszą działalność. Jestem pewna, że następnym razem wygramy![]()
Efcia1 pisze:
Jana, przegraliśmy dopiero drugi raz. Ale jak to się mówi: "do trzech razy sztuka"![]()
Jeśli w następnym głosowaniu oddadzą na nas głosy wszyscy Ci, co deklarowali, wygraną mamy w kieszeni. A poza tym nie ma tego złego, dzięki tym akcjom o Koterii wie coraz więcej ludzi i coraz więcej ludzi popiera naszą działalność. Jestem pewna, że następnym razem wygramy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości