OMI...zostaje juz na zawsze u kamari!:))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 08, 2010 12:31 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Czy chodzi o ten krem?

http://www.apo-discounter.pl/weleda-pie ... -1931.html

Mogę spytać w aptece, mogę kupić, podrzucić do schroniska (bo mam i tak podjechać z ciuchami), tylko ... czy ktoś będzie smarował Omi :?: :| :roll:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro gru 08, 2010 12:35 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Myszeńk@ pisze:Czy chodzi o ten krem?

Mogę spytać w aptece, mogę kupić, podrzucić do schroniska (bo mam i tak podjechać z ciuchami), tylko ... czy ktoś będzie smarował Omi :?: :| :roll:

Myszeńko super ten krem chyba, świetnie by było :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
to jest jej niezbędne, panie z kociarni na pewno będą smarować
czy my jak przyjdziemy
pewnie, że nie tak jak w domu, ale zawsze lepsze to niż nic :ok:

dagmara-olga pisze:Morfeusz do dziś czasem zgubi bobek albo chodzi z wystającym. Ale ma zwartą kupę, i po prostu trzeba ją podnieść wyrzucić i koniec.
Czasem nie czuje, ze nie zrobił do końca w kuwecie ale to nie jest straszny problem i nie zdarza się często. No i OmI jest śliczna :-) nie to, co morderczy dresiarz Morfeusz.

No nie, Morfi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jest suuuuper przystojnym kawalerem
tylko takim w typie blazeee
a nie latino lover

Omi też teraz robi ładne kupeczki
wczoraj w kuwecie widziałam całkiem piękną, zakopaną kupkę
więc jakoś musi to troszkę czuć
gubi pojedyncze bobki
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro gru 08, 2010 12:41 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

a wiadomo jak ona z innymi kotkami? czy tak kocha człowieka, że inne koty to konkurencja czy jest jej to obojętne?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 08, 2010 13:00 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

ruru pisze:

czy my jak przyjdziemy

Ok, podejdę do apteki, dam znać jutro czy jest, czy może zamówią ...

I tak dzisiaj już nic nie zdziałam, właśnie się dowiedziałam, że mi dziękują za współpracę, do końca stycznia muszę coś znaleźć ...
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Post » Śro gru 08, 2010 13:08 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Myszeńk@ pisze:
ruru pisze:

czy my jak przyjdziemy

Ok, podejdę do apteki, dam znać jutro czy jest, czy może zamówią ...

I tak dzisiaj już nic nie zdziałam, właśnie się dowiedziałam, że mi dziękują za współpracę, do końca stycznia muszę coś znaleźć ...

przykro mi Myszeńk@ :( ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro gru 08, 2010 13:09 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

jak to.......pięknie.....tak przed świętami :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 08, 2010 13:41 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

magdaradek pisze:jak to.......pięknie.....tak przed świętami :(
I tak się "ciszę", że dobra dusza mi powiedziała teraz, bo jak znam życie ci na górze powiadomiliby mnie tuż przed końcem stycznia, cóż, jestem tylko podwykonawcą ... I jakimś elementem w statystyce, nie człowiekiem.

Za Dom, który pokocha mimo wszystko :ok: :kotek: :1luvu:

Myszeńk@

Post » Śro gru 08, 2010 17:17 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Omil jest śliczna. Wzrusza jej historia. Prawda jest taka że bardzo mało jest ludzi, którzy przygarną kalekie zwierze. Sama mam kotkę Klarę z amputowaną łapką. Nie znam nikogo takiego kto mimo pewnego defektu Omili mógłby jej dać dom. Ludzie wyrzucają w pełni zdrowe zwierzęta na ulicę bo poprostu się znudziły... ktoś kto przygarnie tego kotka, los napewno mu się odpłaci dobrem za dobro. Bo przecież kot w domu przynosi szczęście, a moim zdaniem skrzywdzone przez los stworzenie oddaje w dwójnasób swoją miłością panu/pani.

mala_czarna

Od: Wto gru 07, 2010 8:58

Post » Śro gru 08, 2010 18:08 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

magdaradek pisze:a wiadomo jak ona z innymi kotkami? czy tak kocha człowieka, że inne koty to konkurencja czy jest jej to obojętne?

Chyba wstawiona do innych kotów prychała i została z powrotem dana do jednokotkowej :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 08, 2010 18:50 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

NIekoniecznie tak musi być, teraz może jest przerażona, obolała i stąd złe nastawienie do innych kotów. W domu może być zupełnie inaczej

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro gru 08, 2010 19:47 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Też tak myślę.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro gru 08, 2010 21:49 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Oby to prychanie było tylko wynikiem stresu :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw gru 09, 2010 10:33 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw gru 09, 2010 10:54 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Maści z nagietkiem w mojej aptece nie było, mają sprowadzić na dniach.

Zajrzę tam jutro, dzisiaj nie dam rady.

Myszeńk@

Post » Czw gru 09, 2010 10:58 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Ciągle myślę o Omi... Tak bardzo potrzebuje swojego ludzia - wyrozumiałego, kochającego ludzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bezpośrednio ze schroniska pewnie trudno jej będzie znaleźć dom. DT bardzo, bardzo potrzebny :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]