Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 12:01 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:Melduję, że przypaliłam sobie ogon w celu odstraszenia wroga zapachem palącego się futra.
Menaszka

PS. Nie znam Piotrusia ale życzę mu wszystkiego najlepszego! Choć w tym wieku to powinien już chyba być agentem?
M.

Piotruś to ludzkie kocię, musi jeszcze trochę zmądrzeć zanim zostanie agentem

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lis 15, 2010 12:04 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

MaryLux pisze:
seidhee pisze:Melduję, że przypaliłam sobie ogon w celu odstraszenia wroga zapachem palącego się futra.
Menaszka

PS. Nie znam Piotrusia ale życzę mu wszystkiego najlepszego! Choć w tym wieku to powinien już chyba być agentem?
M.

Piotruś to ludzkie kocię, musi jeszcze trochę zmądrzeć zanim zostanie agentem

W kwestii kociąt ludzkich nie czuję się kompetentna, żadnego jeszcze nie szkoliłam.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon lis 15, 2010 12:10 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Ja też nie, trzeba spytać Mysi

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lis 15, 2010 14:22 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Ja kiedyś widziałem mini-ludzia. Była to dziewczynka przyjemna, bawiła się ze mną piórkami.
Melduję, że nad prawym okiem została mi jedna brew.... :? i wyglądam niesymetrycznie....
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Pon lis 15, 2010 15:31 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Melduje się Behemot, Kot Behemot ...

Przeprowadzam obserwację celem uzupełnienia aprowizacji w dziczyznę i przesyłam dokumentację zdjęciową z kamuflażu

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon lis 15, 2010 15:32 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Menaszka

M.

I Stefcia bózię całóje Piotrósiowi.

A Stefcia raż wszadziła ogonek do ogniszka na kóhni i był prawie łyszy ale nie bolał nic a nic bo Kasia muwi Stefciu Stefciu ty ogonek szmarzysz a Laoś gdzie ma brew Stefcia ciekawa

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pon lis 15, 2010 15:33 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

AYO pisze:Melduje się Behemot, Kot Behemot ...

Przeprowadzam obserwację celem uzupełnienia aprowizacji w dziczyznę i przesyłam dokumentację zdjęciową z kamuflażu

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ale szóper Stefcia w łapki klaszcze ale szóper nie widać Kota Behemota Kota

CatherineTheGreat

Post » Pon lis 15, 2010 15:35 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

A także z wzorcowego zajęcia pozycji obserwacyjnej w celach szkoleniowych dla młodzieży

Obrazek
Obrazek

Oczekuję dalszych rozkazów
Podpisano

Behemot, Kot Behemot
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon lis 15, 2010 15:45 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Agent Kot Behemot Kot to hyba do Kapitana Klossa Laosia do szpułpracy Stefcia myśli oba Agenty szą odpowiedzialne za sifrowanie danyh o pżedpolah

CatherineTheGreat

Post » Pon lis 15, 2010 15:51 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

To ja na tych przedpolach gdzieś z tyłu przycupnę i będę szifrował z ukrycua, a Agent Bechemot Kot przodem.. bo tak z tą brwią jedną to źle wygląda..Nieładnie.
kap.kloss.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Pon lis 15, 2010 15:54 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

CatherineTheGreat pisze: a Laoś gdzie ma brew Stefcia ciekawa

To jest tajemnica do rozszyfrowania przez agentów.
Laosiowi został 1 włos w prawej brwi. Gdzie się podziały pozostałe, nikt nie wie. Chyba, że przeszły gromadnie do lewej brwi.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon lis 15, 2010 18:01 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:Udzielam pochwały aszpirantowi Marcelkowi za usilne próby doskonalenia się w kamuflażu.
A ciotce kociczce39 przypominam, że i Laoś i Duży to chłopaki a nie dziewczyny.
Menaszka

:ryk: :ryk: :ryk: przyjąlam do wiadomości :piwa: :piwa: :piwa: :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lis 15, 2010 18:02 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Flortee pisze:dziewczyny to Stopka mysli, że o Ciocie chodziło..

No,że tak jak powiadasz Stopencjo :1luvu: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lis 15, 2010 18:04 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

CatherineTheGreat pisze:
Flortee pisze:dziewczyny to Stopka mysli, że o Ciocie chodziło..

Tak myśli terz Stefcia

:piwa: Koffane Detektywy :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lis 15, 2010 18:58 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:
CatherineTheGreat pisze: a Laoś gdzie ma brew Stefcia ciekawa

To jest tajemnica do rozszyfrowania przez agentów.
Laosiowi został 1 włos w prawej brwi. Gdzie się podziały pozostałe, nikt nie wie. Chyba, że przeszły gromadnie do lewej brwi.
Menaszka

dokómentnacja żrobiona jeszt Stefcia pyta

CatherineTheGreat

[poprzednia][następna]