A może TŻ niech wstanie, a potem zaraz położy się dalej

Moderator: Estraven
Nelly pisze:Ja nie wiem czy pisałam, że Maurycy robi za budzik. Budzik TZ-ta. TZ wstaje "normalnie" o 6,30. Ok 6,27, 28? Maurycy robi po nim spacery, wąsikami gigla no wiecie. I TZ-ta to budzi bardzo skutecznie. Za moment od Marcysiowego budzenia budzik się odzywa. Niestety jak TZ ma wolne Maurycy też go budzi. Nieraz TZ nie narzeka, no taką już ma karmę i trudno. Ale nieraz jest wściekły![]()
Mnie kot nie budzi, bo ja się odwrócę na drugą stronę i śpię dalej, więc już dawno zrezygnował.
Nie można go wywalić z sypialni, bo wtedy ja też nie śpię, pod drzwiami koncerty. Maurycy chce spać znami i budzić TZ-ta. A jak Maurycy czegoś chce, to tak musi być.
Nie to co spolegliwy Estian, z nim idzie się dogadać. Maurycy jest twardy!
Nie mam pomysłu jak można TZ-towi pomóc, chyba nie idzie. Ma urlop i musi wstawać o 6,28 - trudno.
Nelly pisze:Idę pod kocyk, poczytam sobie. Jestem zniechęcona, efektów dalszych diety brak, ale jeszcze trwam. Doczytałam jakie błędy porobiłam i pewnie przez to. Tzn. na pewno. Nic, od dziś korekta i zobaczymy
Nelly pisze:Idę pod kocyk, poczytam sobie. Jestem zniechęcona, efektów dalszych diety brak, ale jeszcze trwam. Doczytałam jakie błędy porobiłam i pewnie przez to. Tzn. na pewno. Nic, od dziś korekta i zobaczymy
trawa11 pisze:
co ja czytam![]()
![]()
![]()
no chyba ja sie zniechęcę![]()
Ide forum doczytywać , dietetyczne oczywisćie
estre pisze:Tak ciągle myślę o tej diecie, ale zobaczymy jak Trawce pójdzie
kalair pisze:Nelly pisze:Idę pod kocyk, poczytam sobie. Jestem zniechęcona, efektów dalszych diety brak, ale jeszcze trwam. Doczytałam jakie błędy porobiłam i pewnie przez to. Tzn. na pewno. Nic, od dziś korekta i zobaczymy
![]()
![]()
Nelly pisze:estre pisze:Tak ciągle myślę o tej diecie, ale zobaczymy jak Trawce pójdzie
Też jestem ciekawaBo mi to...ech...
No ale jeszcze się nie poddałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue i 657 gości