Mili i Amy- komplet białoszaroczarny zaprasza

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 25, 2010 16:36 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

to musi być to! ma ktoś na DT karalucha? najlepiej dziewczynkę :mrgreen: to by się mogła nazywać Karalucholinka :1luvu:

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

Post » Pon sty 25, 2010 17:00 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

Wieści z placu boju!
Nie jest źle!
Małe chodzą sobie już blisko siebie, spały już nawet razem z TŻ, ale w odpowiedniej odległości :)
Amy cały czas łazi do Milki, zbliża się do nosa jej , niucha, po czym biegiem się schować? 8O

Milusia jak na razie ładnie zjadła, a także skorzystała z kuwetki :)

ptaszydło pisze:to musi być to! ma ktoś na DT karalucha? najlepiej dziewczynkę :mrgreen: to by się mogła nazywać Karalucholinka :1luvu:

A może skrótowo Karolinka?:D

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Pon sty 25, 2010 17:05 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

Faktycznie Karolinka jest krócej i będzie łatwiej przyuczyć!

KAsia Amy mam nadzieję, że nie masz nic przeciw temu małemu wtrętowi w Twój wątek...

:ok: :ok: za dziewczyny (to już na temat)

ptaszydło

Post » Pon sty 25, 2010 17:13 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

Ależ skąd, ja się nie gniewam!! :) :D

Bo mi się właśnie przypomniało, że kolega hoduje pająki i każdy ma jakieś imię.. i tak np. często mówi : Wczoraj ukochałem swoją Zuzię ... 8O 8O 8O

KAsia Amy

Post » Pon sty 25, 2010 17:16 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

KAsia Amy pisze:Wieści z placu boju!
Nie jest źle!
Małe chodzą sobie już blisko siebie, spały już nawet razem z TŻ, ale w odpowiedniej odległości :)
Amy cały czas łazi do Milki, zbliża się do nosa jej , niucha, po czym biegiem się schować? 8O

Milusia jak na razie ładnie zjadła, a także skorzystała z kuwetki :)

ptaszydło pisze:to musi być to! ma ktoś na DT karalucha? najlepiej dziewczynkę :mrgreen: to by się mogła nazywać Karalucholinka :1luvu:

A może skrótowo Karolinka?:D

pieszczotliwie - Karoluszka :twisted:

jutro-pojutrze przyłapiesz je na wspólnym spaniu i Ciebie łzy z ocząt popłyną, a, tak se wieszczę... :mrgreen:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pon sty 25, 2010 17:19 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

Ach, cóż za urocza wizja... I Karoluszka miałaby aż 6 łapek do obejmowania koty...

ptaszydło

Post » Pon sty 25, 2010 17:28 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

:lol: no, nie Karoluszka by obejmowała przecież tymi łapkami, tylko wieszczę, że Amy z Miluchą zrobią z siebie wspólne senne kłębkowisko :twisted: ale łapek w sumie 8 :mrgreen:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pon sty 25, 2010 17:38 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

:ryk:
chyba muszę sobie wziąć na wstrzymanie, bo już mi się mieszają te łapki

ptaszydło

Post » Pon sty 25, 2010 19:24 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

Masz idealne dokocenie.
Cóż ja mogę powiedzieć, Javcik pojawił sie u nas w październiku 08, chora, dzika bezdomna koteczka. Tak to już rok i 4 miesiące
I co do dnia dzisiejszego nie tolerują się z Hakerem, omijają się szerokim łukiem. Teraz to i tak jest dobrze bo na początku Haker wymiotował, teraz tylko czasami zrobi sioo poza kuwetę.
Wszystkie koteczki są po 3 miesięcznej kuracji kroplami Bacha, a Haker teraz dostaję kolejna porcję kropli.
Z Pysią od dwóch - trzech tygodni są zaprzyjaźnione, śpią koło siebie, biegają razem.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto sty 26, 2010 8:04 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

Witam,
czas na poranne, świeże jak bułeczki wieści!
Amy przywitała mnie dzisiaj wymiotem (mam nadzieje, że to nic groźnego). W każdym razie jeśli się to powtórzy to będzie trzeba wychlić wszystkie, różowo- czarne nosy na ten mróz.. i iść do weta..(choć iść i tak trzeba, ale nie chcę żeby się przeziębiły jak wyjdą z 22st. mieszkania)
Natomiast relacje damsko- damskie( Amy Milunia) na dobrej drodze :) Dzisiaj zetknęły się nosami, i Miluś liznęła Amy :)
Natomiast zdarza się jej fuknąć kiedy Amy natarczywie ją zaczepia. Dzisiaj kiedy Amy porwała rolkę papieru, to w oczach wyczytałam "Oj dziecko, dziecko.."
Zszamały też parę kawałków cycka kurczakowego i mokrego. Oczywiście Amy nie wierzy mi, że Mila dostaje to samo i ciągle pcha nos nie do swojej michy :)

Pozdrawiamy ciepło w ten mróz.. Czy u Was też pracy niektórym przeszkadza ciepło? i wyłączają ogrzewanie?
Przy okazji, Amy przememlała mi kawałek paska od torebki, mam teraż ażurowy..

KAsia Amy

Post » Wto sty 26, 2010 8:15 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

Ażurowe paski są takie... wysublimowane. :ryk:
Pięknie. Syki przy okazji zbyt energicznej zabawy to normalka - trzeba sobie przecież gówniarzerię ustawić zanim wejdzie na głowę. Takie zachowanie są jeszcze u mnie nawet, po roku wspólnego pomieszkiwania kotów, Futro potrafi Tyśka "skorygować" krótkim liściem.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Wto sty 26, 2010 8:53 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

kinga w. pisze:Ażurowe paski są takie... wysublimowane.

TAK!! :) Zawsze mi tego brakowało w tej torebce :D

kinga w. pisze:Syki przy okazji zbyt energicznej zabawy to normalka - trzeba sobie przecież gówniarzerię ustawić zanim wejdzie na głowę. Takie zachowanie są jeszcze u mnie nawet, po roku wspólnego pomieszkiwania kotów, Futro potrafi Tyśka "skorygować" krótkim liściem

Tak podejrzewałam, że właśnie to może o to chodzić. Co jej będzie mała podskakiwać..?
Już wiem, że ulubionym miejscem Milii jest miejsce na skrzyni, przy lodówce, pod stołem :) Na szaliku :)

KAsia Amy

Post » Wto sty 26, 2010 9:17 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

Gratulacje! :D Ślicznotka. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sty 26, 2010 9:18 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

szybko poszło :D oby amy już pawi nie puszczała. a co zwróciła?poza tym ma apetyt?bawi się?qpa normalna?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto sty 26, 2010 9:25 Re: Witamy się i zaczynamy! Już w komplecie z Milusią :)

agul-la pisze:a co zwróciła?poza tym ma apetyt?bawi się?qpa normalna?

Poza tym apetyt ma, bawi się jak wściekła wszystkim włącznie z moimi rajstopami 8O , qpal też w porządku (piękny, dorodny i jędrny :D ).
A rzyg no cóż.. Rano słyszałam, że memlała coś (podejrzewam, że żwirek) i za chwilę bbbeeeełt.. Jako, że była przed śniadaniem rzyg przypominał ślinę?
A kiedy położyłam śniadanie to zszamała z chęcią i udała się gziochać po wszystkim..

KAsia Amy

[poprzednia][następna]