PADLAM

Ide sie polozyc jeszcze na chwile.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:a ja se cos pocieszajacego znalazłam![]()
http://deser.pl/deser/1,83453,7445046,D ... rowia.html
kinga w. pisze:Cześć, Dorotko. Tym razem nie muzykalne - po prostu jeśli to ten tekst, to jest to wierszyk który miałam w dziecięcej książeczce. Takiej jednej z pierwszych. Okładkę do dziś pamiętam - lakierowaną, miękką, granatową, z czarną sylwetką wieży i gwiazdami. Dzieciństwem mi się odbiło bardzo odległym.
Dorota pisze:kinga w. pisze:Cześć, Dorotko. Tym razem nie muzykalne - po prostu jeśli to ten tekst, to jest to wierszyk który miałam w dziecięcej książeczce. Takiej jednej z pierwszych. Okładkę do dziś pamiętam - lakierowaną, miękką, granatową, z czarną sylwetką wieży i gwiazdami. Dzieciństwem mi się odbiło bardzo odległym.
To ja mam straszne luki w wyksztalceniu
kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:Cześć, Dorotko. Tym razem nie muzykalne - po prostu jeśli to ten tekst, to jest to wierszyk który miałam w dziecięcej książeczce. Takiej jednej z pierwszych. Okładkę do dziś pamiętam - lakierowaną, miękką, granatową, z czarną sylwetką wieży i gwiazdami. Dzieciństwem mi się odbiło bardzo odległym.
To ja mam straszne luki w wyksztalceniu
Czemu tak uważasz?
AgaPap pisze:Wierszyki durnowate pamięta, ale o posprzątaniu kuwety, jak jestem w pracy, to już najczęsciej nie
kinga w. pisze:
Aga, to się skleroza nazywa - pamięta wierszyki z dzieciństwa, ale nie może sobie przypomnieć co jadł rano na śniadanie.
AgaPap pisze:kinga w. pisze:
Aga, to się skleroza nazywa - pamięta wierszyki z dzieciństwa, ale nie może sobie przypomnieć co jadł rano na śniadanie.
Skleroza, sklerozą, ale chyba ma do tego węch uszkodzony, bo mnie ten fetor z kuwetek przy aktualnie 7 kotach zatruł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości