Prezesku z okazji urodzin dużo zdrówka, dużo mizianek, pysznego jedzonka i pociechy z Chestera

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petka-P1 pisze:Melduję się w kolejnej części....ależ szybko gna.
Prezesku z okazji urodzin dużo zdrówka, dużo mizianek, pysznego jedzonka i pociechy z Chestera
estre pisze:Eeee, po co zastrzyki?
Na odkłaczanie masz Bezo-pet, pasta. Dajesz wg ulotki.
Najlepiej właśnie Bezo-pet bo to lepiej działa, u weta kupisz. Mała tubka około 30 złotych.
Oprócz tego możesz najwyżej zapodać parafinki albo oleju dziś już np. da to poślizg włosom.
Trawka też nie zaszkodzi.
Raz Prezes mi się zatkał mocno, gorączka, niejedzenie, nie pił, osowiały. Właśnie go wyciągnęłam Bezo-petem...
Zastrzyków nie znajdziesz bo to chodzi o to, żeby jelitka miały śliskie ścianki i włos poszedł...
Tyzma pisze:estre pisze:Eeee, po co zastrzyki?
Na odkłaczanie masz Bezo-pet, pasta. Dajesz wg ulotki.
Najlepiej właśnie Bezo-pet bo to lepiej działa, u weta kupisz. Mała tubka około 30 złotych.
Oprócz tego możesz najwyżej zapodać parafinki albo oleju dziś już np. da to poślizg włosom.
Trawka też nie zaszkodzi.
Raz Prezes mi się zatkał mocno, gorączka, niejedzenie, nie pił, osowiały. Właśnie go wyciągnęłam Bezo-petem...
Zastrzyków nie znajdziesz bo to chodzi o to, żeby jelitka miały śliskie ścianki i włos poszedł...
nom ja właśnie nie chcę zastrzyków, ale zastanawiam się co Glakusiowi jest - ale to pewnie już doczytałaś. Nie znając się myślałam, że może jak pilne to zastrzyk jakiś dają. Różowy rozszyfrowałam jako wit B (dzięki usłużnym kobietkom). A białego i żółtawego nie.
kussad pisze:Prezesiku 100 lat i pysznych smakołyków![]()
![]()
Chesterek zaglądający na miau jest przecudny
estre pisze:Cześć! 3 godziny to długo?![]()
Ja już nie wyrabiam z nimi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości