Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ptaszydło pisze:Jak taka tygrysica to Ty lepiej uważaj co piszesz! Za to "wredne", jak przyuważy, to kłapnie zębiskami i skończysz jako koci obiad (całe szczęście, że to nie w jej wątku napisałaś i może przegapi).
ptaszydło pisze:Lepiej szybko szykuj atrakcyjną kolację to może wybaczy. A na przyszłość to się pilnuj!
Arsnova pisze:A propos tygrysów: miałam niedawno bardzo dziwny sen... śniło mi się, że hodowałam... 12 tygrysów (w mieszkaniu)![]()
I przygotowywyałam kilkanaście misek ze śniadaniem, a tu patrzę - nie ma nic do jedzenia, oprócz suchej kociej karmy i jarzyn. Więc im sypię te jarzyny i te chrupki, a one zaczynają się schodzić na śniadanie...
![]()
Straszno było...
Arsnova pisze:A propos tygrysów: miałam niedawno bardzo dziwny sen... śniło mi się, że hodowałam... 12 tygrysów (w mieszkaniu)![]()
I przygotowywyałam kilkanaście misek ze śniadaniem, a tu patrzę - nie ma nic do jedzenia, oprócz suchej kociej karmy i jarzyn. Więc im sypię te jarzyny i te chrupki, a one zaczynają się schodzić na śniadanie...
![]()
Straszno było...
DJ pisze:Sprawiedliwy podział zabawek: raz kotek, raz piesek
ptaszydło pisze:Nowe osiągnięcie FurKota: po zdemolowaniu całego domu wpakował się na kolana, zaczepiał, wciskał łepek pod rękę, podlizywał się i przytulał, po czym na tych samych kolanach zaczął toaletę wylizując skrupulatnie futerko - z początku zawzięcie, z pasją, ale z czasem coraz wolniej, wolniej, wooooolnieeeej i... zasnął...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 169 gości