Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Killatha pisze:widzę, że Tal-Rash ewidentnie ma kota
kati26 pisze:Łooo matko! To chyba najdrozszy drapak jaki widzialam! To jak Fibi zobaczy swoj, ktory na nia czeka to wypnie sie dupskiem na takie male cos...
Tal-Rash pisze:Pamiętaj o zabezpieczeniu wolno wiszących i leżących kabli, kociaki je lubią podgryzać. Jak to kabel od słuchawek czy ładowarki od telefonu to jak przegryzie nic jej nie będzie ale kable 220v są bardzo niebezpieczne.
Tal-Rash pisze:... Pisząc ten post poczułem się "dziwnie" jeszcze dwa miesiące temu czytając taki post byłbym zdziwiony że jakąś płytę mam kupować ...
Kociaki mnie wyedukowały
MariaD pisze:Tal-Rash pisze:Tal-Rash pisze:... Pisząc ten post poczułem się "dziwnie" jeszcze dwa miesiące temu czytając taki post byłbym zdziwiony że jakąś płytę mam kupować ...
Kociaki mnie wyedukowały
Nawróciły, Tal-Rash, nawróciły... na jedyną słuszną drogę - zakocenia.![]()
Tal-Rash pisze:A tak poza tym 25.06 w gazecie Życie na gorąco będzie wcześniej wspominany reportaż
ewar pisze:W poprzednim było o psie,Kankanie,przyjacielu niepełnosprawnego chłopaka.Mnie się podobało,ja lubię też psy.
Tal-Rash pisze:Stresuje się... Nie wiem nic jakie zdjęcia, co napisali o co chodzi, nie wiem nic
Zobaczyłem właśnie że Kira ma złamane dwa wąsy. Wibryski sie chyba one nazywają. Cos z tym zrobić czy same jej sie naprawią?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości