Przejdzie jej. Futro jeszcze na Tyśka fuczy jak nagle jej wyskoczy, ale potrafi się z nim już bawić i nawet koło niego spać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Przejdzie jej. Futro jeszcze na Tyśka fuczy jak nagle jej wyskoczy, ale potrafi się z nim już bawić i nawet koło niego spać.
MaryLux pisze:kinga w. pisze:Przejdzie jej. Futro jeszcze na Tyśka fuczy jak nagle jej wyskoczy, ale potrafi się z nim już bawić i nawet koło niego spać.
Moze psejdzie, moze nie. Na mnie tes jesce casem fuuuka.
A Duza jest goopia. Zamiast się z nami bawić cyściła lodówkę
kinga w. pisze:MaryLux pisze:kinga w. pisze:Przejdzie jej. Futro jeszcze na Tyśka fuczy jak nagle jej wyskoczy, ale potrafi się z nim już bawić i nawet koło niego spać.
Ja właże do lodówki jak ją Duża myje. Ale wtedy się wydziera!!![]()
Kłaczek wodzirej
MaryLux pisze:kinga w. pisze:MaryLux pisze:kinga w. pisze:Przejdzie jej. Futro jeszcze na Tyśka fuczy jak nagle jej wyskoczy, ale potrafi się z nim już bawić i nawet koło niego spać.
Ja właże do lodówki jak ją Duża myje. Ale wtedy się wydziera!!![]()
Kłaczek wodzirej
Ja tes wchodziłamA moja Duza nie ksycała
![]()
Inka zdziwiona
Hannah12 pisze:Mrujafcia lubi spać, chyba jeszcze bardziej niż ja. A wiadomo, że ja mam 3 podstawowe czynność po pierwsze dobrze się wyspać, po drugie bardzo dobrze się wyspać, po trzecie bardzo, bardzo dobrze się wyspać. Pysia śpiąca dama![]()
MaryLux pisze:Za to moja Duza fajnie ksycy, jak się chowinkam na wisącej safce. I albo płace, ze zginęłam, albo się dze, ze niby jakim prawem ja tam idę. A takim prawem, ze to ona mieska u mnie, a nie ja u niej
Dorota pisze:...bry... Nusieczko!
Mamy podobne zainteresowania![]()
Mru
Dorota pisze:Nuuuśśśśśkaaa,
gdzie jestes?!
Mru zaniepokojony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek i 39 gości