Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Powieki odobrzękły mi po kremach sterydowych, wapnie i telfaście więc zamiast szparek mam szparyZasiadam więc z zimnym piwkiem karmelowym przed ekran co by podziwiaać Trawkę na tle widoczków a tu każą mi czekać do jutra
i to na same widoczki
Bolkowa pisze:Nie pierwszy raz mnie w tym sezonie wysypało więc baterie leków mam i tez w niej Cortineff. Niestety latem nie mogę jeść pomidorów ,które kocham ponad życie ( a wczoraj zjadłam rybeę po grecku w sosie pomidorowym ofkors bo uznałam że słońce mocno nie świeci)
Poza tym jeszcze na kilka rzeczy jestem uczulona i słoneczne światło to uczulenie wzmaga
![]()
Hmmm Trawko a wiesz że od kilku minut jest już to jutro![]()
![]()
Bolkowa pisze:No to wygląda na to, że te fotki to jutro - czyli dziś ( słusznie mówisz, że to niedziela) ale później a nie zaraz.![]()
A ostatni wysyp zmian na skórze miałam po tym jak sąsiad opryskiwał drzewka na swojej działce a na moją to przywiało. Wyglądałam początkowo jak upiór w operze a potem jak wąż w czasie wylinki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości