Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Ceść MelusiuMnie nie odchudzają
Inka
annette88 pisze:Dzień dobry
no niestety odchudzają, weterynarz mnie przycisnął.. Że taka młodziutka i już taka grubaśna.. I że to jest ostatni moment.. Fakt, ze boczki się jej faktycznie wylewały, bo jest dosyć małym kocurkiem, ale ciężko mi było podjąć tę decyzję.. teraz się ciesze, bo myślałam, że będzie gorzej, ale dajemy radęmłoda wygląda już szczuplej
tylko Duża nie
annette88 pisze:MaryLux pisze:Ceść MelusiuMnie nie odchudzają
Inka
no..a mnie, mało tego, dłubajom takim szczypioncym patykiem w pyszku tam, gdzie mnie troszku bolusia.. co dottor kazał..
annette88 pisze:Bo Duża przytyła z 8 kg i sie jej sadło wylewa, że nie wspomne o przymałych ciuchach ;D
annette88 pisze:Bo Duża przytyła z 8 kg i sie jej sadło wylewa, że nie wspomne o przymałych ciuchach ;D
kalair pisze:annette88 pisze:Bo Duża przytyła z 8 kg i sie jej sadło wylewa, że nie wspomne o przymałych ciuchach ;D
No..załóżmy, że to jest jakiś argument,chociaż jakoś nie bardzo wierzę..
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Bo Duża przytyła z 8 kg i sie jej sadło wylewa, że nie wspomne o przymałych ciuchach ;D
powiem Ci, że musiałam byc bardzo chuda, skoro przy tych 8 kg mimo wszystko nie wyglądam jak baleron.. szkoda mi tych ciuchów tylko ;P
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Bo Duża przytyła z 8 kg i sie jej sadło wylewa, że nie wspomne o przymałych ciuchach ;D
powiem Ci, że musiałam byc bardzo chuda, skoro przy tych 8 kg mimo wszystko nie wyglądam jak baleron.. szkoda mi tych ciuchów tylko ;P
No tak..A te rzeczy, które sobie kupowałaś z pieniążków na prezent? Chyba nie ucierpiały?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuzia115 i 20 gości