jeśli nie będą się dogadywać, jak należy (ale wątpię w to), zawsze możemy wrócić do pomysłu z klatką.
Damy radę. Żaden z kotów nie ucierpi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Zgłaszam się po pewnej przerwie.
Przepraszam, że nie na temat, ale jadłam przed chwilą pieczonego kurczaka z marchewką z groszkiem. Przyszedł Hugo, popatrzył na mnie wygłodniałym wzrokiem. Dałam ostatni, maleńki ostatni kawałeczek kurczaka, sama zjadłam groszek. On patrzyyył, patrzyyyył, nastepnie ruszył łapką i wrzucił mi tego kurczaka do szuflady z majtkami, za przeproszeniem.![]()
![]()
.
Dzień dobry!
Marcelibu pisze:Zgłaszam się po pewnej przerwie.
Przepraszam, że nie na temat, ale jadłam przed chwilą pieczonego kurczaka z marchewką z groszkiem. Przyszedł Hugo, popatrzył na mnie wygłodniałym wzrokiem. Dałam ostatni, maleńki ostatni kawałeczek kurczaka, sama zjadłam groszek. On patrzyyył, patrzyyyył, nastepnie ruszył łapką i wrzucił mi tego kurczaka do szuflady z majtkami, za przeproszeniem.![]()
![]()
.
Dzień dobry!
Femka pisze:Marcelibu pisze:Zgłaszam się po pewnej przerwie.
![]()
.
Dzień dobry!
trza było wyjąć z szuflady i zjeść
cieszę, że jesteś znowu
trawa11 pisze:Femka pisze:czy ja już wspominałam, że nie cierpię kotów?
nie![]()
dzisiaj jeszcze nie
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:czy ja już wspominałam, że nie cierpię kotów?
nie![]()
dzisiaj jeszcze nie
więc wspominam: nie cierpię kotów![]()
Trawko, jaki piękny banerek Trawiasty
trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:czy ja już wspominałam, że nie cierpię kotów?
nie![]()
dzisiaj jeszcze nie
więc wspominam: nie cierpię kotów![]()
Trawko, jaki piękny banerek Trawiasty
dziekuje![]()
Tylko Ty zauwazyłaś
Femka pisze:czy ja naprawdę we wszystkich wątkach tego forum muszę obrywać za to, że Marcelibu jest powolna![]()
![]()
miałam czekać do lata, żebyś zdążyła się wepchać przede mną?![]()
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Zgłaszam się po pewnej przerwie.
![]()
.
Dzień dobry!
trza było wyjąć z szuflady i zjeść
cieszę, że jesteś znowu
Wyjęłam mu i zjadł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 25 gości