Moderator: Estraven
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Jestem glodna!
Moje Ty biedactwo! A może jabłuszko? Z wkładką?
Nawet jabluszko z wkladka wcielo
Będzie! o tą wkładkę mi chodziło....
Gdzie?

kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Jestem glodna!
Moje Ty biedactwo! A może jabłuszko? Z wkładką?
Nawet jabluszko z wkladka wcielo
Będzie! o tą wkładkę mi chodziło....
Gdzie?
Co gdzie? No masz jabłuszko z mięskiem, czyż nie?
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:A jak już o jedzeniu mowa, to trzeba mi się iść przewietrzyć, coś na obiadek kupić...Nie mam pomysłów normalnie..Kucharka za mnie średnia-nie przepadam za gotowaniem, choć czasem mam ochotę coś zrobić ekstra.
oj z tymi pomyslami na obiad to tez mam problem,szczegolnie ,z ejak dogodzę jednemu .to drugiemu nie pasuje
Ale dzisiaj dogodze sama sobie i ..mam jeszcze wigilijne pierozki z kapustką i grzybkami w zamrazarce.Mniam mniam ,takie podsmazone na rumiano
No to praktycznie obiadek masz..Pierogi wszelakiej maści też lubię-właśnie podsmażane! A moja mama robiła czasem, oprócz tradycyjnych ruskich-z podrobami-wątróbka i płucka, czy serduszka-mniejsza o to- i były naprawdę pyszne!
z podrobami jadłam u cioci.Są pyszne ,ale sama jeszcze nie robiłam
Pierogi juz zjedzone,za chwilę bedą pytac co na obiad
trawa11 pisze:kalair pisze:Ale dołożę Ci Dorotko-
czy moge jedną nózkę![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Ale dołożę Ci Dorotko-
![]()
Ależ proszę1 Ja preferuję skrzydełka. Dorotka ma wprawdzie jabłuszko z mięskiem, ale może zje drugą nóżkęJeszcze mamy korpusik!
Dorota pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Ale dołożę Ci Dorotko-
![]()
Ależ proszę1 Ja preferuję skrzydełka. Dorotka ma wprawdzie jabłuszko z mięskiem, ale może zje drugą nóżkęJeszcze mamy korpusik!
Nie mam jabluszka z mieskiem! Cos zezarlo!
Udko zjem!
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Ale dołożę Ci Dorotko-
![]()
Udko zjem!
Ty coś ściemniasz...przecież jest jabłuszko! Z PIęKNYM robaczkiem -powiem wprost![]()
Trawka, czy Ty je widzisz?
A udko-proszę. Uff. Nreszcie jakiś konsensus...![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Ale dołożę Ci Dorotko-
![]()
Udko zjem!
Ty coś ściemniasz...przecież jest jabłuszko! Z PIęKNYM robaczkiem -powiem wprost![]()
Czerwony prostokat z napisem: Darmowy hosting, osemka.
I toto jeszcze nie otwiera sie

kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Ale dołożę Ci Dorotko-
![]()
Udko zjem!
Czerwony prostokat z napisem: Darmowy hosting, osemka.
I toto jeszcze nie otwiera sie
To czemu u mnie jest!?Trudno-będzie kura. Nie będzie jabłuszka. Tylko nie jedz tak łapczywie..
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Ale dołożę Ci Dorotko-
![]()
Udko zjem!
ten robaczek?
widziałam to jabłuszko z robakiem przez moment,ale ktoś je szybko zjadl i zniknęło
![]()
Przyznaj sie Kalair.ze to Ty je zjadłaś![]()
![]()
A udko-proszę. Uff. Nareszcie jakiś konsensus...![]()
trawa11 pisze:widziałam to jabłuszko z robakiem przez moment,ale ktoś je szybko zjadl i zniknęło
![]()
Przyznaj sie Kalair.ze to Ty je zjadłaś![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 15 gości