Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor -zapalenie nerek (?) :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 28, 2010 21:39 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

Peli na paszet nie dam! Pela jest moja najukochańsza, najmądrzejsza kocica. Rzadko się takie zdarzają :!:
Na paszet może być Ziutek, Gumek albo Misiek. Siupsiupek za chudy jest. A Rózi też nie dam, bo by Mysza się obraziła.
Ostatnio edytowano Czw paź 28, 2010 21:41 przez genowefa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw paź 28, 2010 21:40 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

tajdzi pisze:JA! ja kcem wpaść :) wezmę aparat i uwiecznię te wszystkie występki :twisted: :lol:

Serio, serio 8O
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw paź 28, 2010 21:41 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

no co? przywiozę glinę, żeby nam footro w zęby nie wchodziło 8)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Czw paź 28, 2010 21:44 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

O, impressska będzie :mrgreen: 8)

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Czw paź 28, 2010 21:45 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

Jana pisze:O, impressska będzie :mrgreen: 8)

Ty też masz kilka materiałów na dobre żarło :wink:

u mnie tylko dwie 7-ki :D
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw paź 28, 2010 21:53 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

Ja bym chętnie zrobiła. Może być nawet połączona ze zjedzeniem któregoś z kotów (oprócz Peli i Rożyczki oczywiście). Ale nikomu pewnie nie będzie się chciało do nas jechać :roll: No i musielibyśmy uważać, żeby Bimboła nie nawiała.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw paź 28, 2010 21:54 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

genowefa pisze:

Ja bym chętnie zrobiła. Może być nawet połączona ze zjedzeniem któregoś z kotów (oprócz Peli i Rożyczki oczywiście). Ale nikomu pewnie nie będzie się chciało do nas jechać :roll: No i musielibyśmy uważać, żeby Bimboła nie nawiała.

a w pralce nie można by jej zamknąć?
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Czw paź 28, 2010 21:59 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

tajdzi pisze:
genowefa pisze:

a w pralce nie można by jej zamknąć?

Świetny pomysł :lol:
Problem z Bimbołą rozwiązała tajdzi. To co? spotkanie w listopadzie?
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw paź 28, 2010 22:00 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

:mrgreen: tajdzi+aparat obecne!
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Czw paź 28, 2010 22:00 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

ja mam blisko :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Czw paź 28, 2010 22:02 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

Jutro założę wątek na spotkaniach :lol: Nie wiem tylko co mój TŻ na stado kociolubnych bab ;) TŻci mile widziani 8)
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw paź 28, 2010 22:03 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

genowefa pisze:

Mnie się zechce, a jakże :D
Przyniosę ze sobą jakieś 5 kg soczystej i pożywnej kociny (w postaci jeszcze żywej, ponieważ nie ma mi tu go kto przytrzymać do ubicia) plus bonusowo piękną, puchatą i ciepłą marmurkową skórkę (jeszcze na prawowitym właścicielu, gotową do zdarcia). Sama nie będę jadła tej pieczeni/pasztetu czy czego tam jeszcze innego, ponieważ wielbłądy jak wiadomo należą do roślinożernych, ale wierzę, że może komuś posmakuje.

Tylko czy szanujący się sataniści mogą w ogóle zrobić taki wyjątek...? Taki, że zamiast zwyczajowej 'czarnej mszy' raz odbędzie się 'marmurowa' :conf: ???
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw paź 28, 2010 22:03 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

genowefa pisze:Jutro założę wątek na spotkaniach :lol: Nie wiem tylko co mój TŻ na stado kociolubnych bab ;) TŻci mile widziani 8)

już wsiadam w samolot... :roll: 8)
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Czw paź 28, 2010 22:04 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

Wielbłądzio pisze:
genowefa pisze:

Mnie się zechce, a jakże :D
Przyniosę ze sobą jakieś 5 kg soczystej i pożywnej kociny (w postaci jeszcze żywej, ponieważ nie ma mi tu go kto przytrzymać do ubicia) plus bonusowo piękną, puchatą i ciepłą marmurkową skórkę (jeszcze na prawowitym właścicielu, gotową do zdarcia). Sama nie będę jadła tej pieczeni/pasztetu czy czego tam jeszcze innego, ponieważ wielbłądy jak wiadomo należą do roślinożernych, ale wierzę, że może komuś posmakuje.

Tylko czy szanujący się sataniści mogą w ogóle zrobić taki wyjątek...? Taki, że zamiast zwyczajowej 'czarnej mszy' raz odbędzie się 'marmurowa' :conf: ???

ja mam Miecia ale on patyczak :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Czw paź 28, 2010 22:04 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

genowefa pisze:Jutro założę wątek na spotkaniach :lol: Nie wiem tylko co mój TŻ na stado kociolubnych bab ;) TŻci mile widziani 8)

Czy mój Mężczyzna Życia też mile widziany :mrgreen: ?
Albo lepiej nie, on jest przecież calusieńki czarny :strach: I jeszcze jaki tłusty w dodatku :strach:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]