Na paszet może być Ziutek, Gumek albo Misiek. Siupsiupek za chudy jest. A Rózi też nie dam, bo by Mysza się obraziła.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tajdzi pisze:JA! ja kcem wpaśćwezmę aparat i uwiecznię te wszystkie występki
![]()
Jana pisze:O, impressska będzie![]()
Jana pisze:O, impressska będzie![]()
genowefa pisze:Jana pisze:O, impressska będzie![]()
Ja bym chętnie zrobiła. Może być nawet połączona ze zjedzeniem któregoś z kotów (oprócz Peli i Rożyczki oczywiście). Ale nikomu pewnie nie będzie się chciało do nas jechaćNo i musielibyśmy uważać, żeby Bimboła nie nawiała.
tajdzi pisze:genowefa pisze:Jana pisze:O, impressska będzie![]()
Ja bym chętnie zrobiła. Może być nawet połączona ze zjedzeniem któregoś z kotów (oprócz Peli i Rożyczki oczywiście). Ale nikomu pewnie nie będzie się chciało do nas jechaćNo i musielibyśmy uważać, żeby Bimboła nie nawiała.
a w pralce nie można by jej zamknąć?
genowefa pisze:Jana pisze:O, impressska będzie![]()
genowefa pisze:Jutro założę wątek na spotkaniachNie wiem tylko co mój TŻ na stado kociolubnych bab
TŻci mile widziani
Wielbłądzio pisze:genowefa pisze:Jana pisze:O, impressska będzie![]()
Mnie się zechce, a jakże![]()
Przyniosę ze sobą jakieś 5 kg soczystej i pożywnej kociny (w postaci jeszcze żywej, ponieważ nie ma mi tu go kto przytrzymać do ubicia) plus bonusowo piękną, puchatą i ciepłą marmurkową skórkę (jeszcze na prawowitym właścicielu, gotową do zdarcia). Sama nie będę jadła tej pieczeni/pasztetu czy czego tam jeszcze innego, ponieważ wielbłądy jak wiadomo należą do roślinożernych, ale wierzę, że może komuś posmakuje.
Tylko czy szanujący się sataniści mogą w ogóle zrobić taki wyjątek...? Taki, że zamiast zwyczajowej 'czarnej mszy' raz odbędzie się 'marmurowa'???
genowefa pisze:Jutro założę wątek na spotkaniachNie wiem tylko co mój TŻ na stado kociolubnych bab
TŻci mile widziani
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 170 gości