izaA pisze:Wiem, wiem i dlatego od trzech lat masz ciągły remontale ma też szósty zmysł...ten patent na ściany gipsowe...jestem pełna podziwu.
dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:Wiem, wiem i dlatego od trzech lat masz ciągły remontale ma też szósty zmysł...ten patent na ściany gipsowe...jestem pełna podziwu.
Greta_2006 pisze:izaA pisze:Wiem, wiem i dlatego od trzech lat masz ciągły remontale ma też szósty zmysł...ten patent na ściany gipsowe...jestem pełna podziwu.
dzięki
izaA pisze:Jakoś tak napisałam o tej nodze Piotrka, że jakoś nikt Mu nie współczujeAle nie o tym miało być...leżymy sobie rano w łóżku z laptopem i podczytuję forum...o kłopotach moś ze ścianą gipsową i zaraz potem o patentach z domu grety (to był mój pseudonim artystyczny kiedyś
) i o tym...że ten świat taki się zrobił jak jeden wielki dom, i że to forum skupia fajnych, mądrych ludzi i, że sobie cały czas tak naprawdę pomagamy...i normalnie tak mi się ciepło na secu zrobiło...tak niewiele potrzeba, żeby mi było dobrze
Niby takie normalne, a jak cieszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Paula05, ruda_maupa, Silverblue, zuza i 63 gości