Uroczym kociatkiem byłaś, Zazulko

Pisz do nas czasem, bardzo Cię kochamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Zunia była piękna
Dziękuję.
Trochę nierealne, tak, jakby w ogóle jej nie było skoro nie ma jej teraz
ewkkrem pisze:Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Zunia była piękna
Dziękuję.
Jak najbardziej realne! One, te co odeszły, były i skutki ich "bycia" odczuwamy do końca naszego życia. Przypuszczam, że istnieje do dziś coś, czego by nie było, gdyby nie było Zuni.
Gdyby nie było Dropsa to ... moje życie byłoby całkowicie inne. Nie poznałabym moich "podwórkowych" kociar i co za tym idzie nie byłoby u mnie Pusi [*] i MaCiusia. Nie byłoby mnie na tym forum i, co za tym idzie nie byłoby u mnie (Z)Morki i MuMisia.
Drops całkiem sporo narozrabiał i namieszał w moim życiu. Skutki odczuwam do dziś
No i ... Was bym nie poznała. Kilka sztuk nawet ... realnie
Anna2016 pisze:Gdyby nie było Zuni.....bezdomna Migunia, Łatka, Marcysia, Pafcio, Syczusia, Macius, Biedulek, Pieszczoszka, Szarusia, czarny z połamaną miednicą i inne których imion nie pamiętam bo za krótko były - nie dostałyby tylu obiadów, kolacji , śniadań, budek styropianowych, polarow, słomy, lekarstw. Dziś Łatka nie grzałaby stareńkich kosteczek na cieplym kocyku na parapecie nad grzejnikiem.
MaryLux pisze::1luvu:![]()
![]()
Gdyby nie Psot i jego marudzenie "daj mi siostrzyczkęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę" (po śmierci Pigułki), nie byłoby mnie na forum, Inki w moim domu, a potem całego tymczasowania
ewkkrem pisze:Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Zunia była piękna
Dziękuję.
Jak najbardziej realne! One, te co odeszły, były i skutki ich "bycia" odczuwamy do końca naszego życia. Przypuszczam, że istnieje do dziś coś, czego by nie było, gdyby nie było Zuni.
Gdyby nie było Dropsa to ... moje życie byłoby całkowicie inne. Nie poznałabym moich "podwórkowych" kociar i co za tym idzie nie byłoby u mnie Pusi [*] i MaCiusia. Nie byłoby mnie na tym forum i, co za tym idzie nie byłoby u mnie (Z)Morki i MuMisia.
Drops całkiem sporo narozrabiał i namieszał w moim życiu. Skutki odczuwam do dziś
No i ... Was bym nie poznała. Kilka sztuk nawet ... realnie
jolabuk5 pisze:To może ja wrzucę kilka Zuniowych fotek...
Kociak
Mam roczek
Mam 3 latka
W najpewniejszym azylu - na szafie
Moje ulubione:
Z Migusią
Śpioszka (śni o Julisiu)
Budzimy się
Dzień dobry, Duża!
Możesz mnie trochę poczesać...
Kocia Księżniczka
Wielkooka