Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Janka moze po.prostu czesciej bo ja o tym pisze na forum. Wielu nie pisze. Brzuch lecze dopiero od 1.5 miesiaca to jak wetka moze miec zawsze inna koncepcje leczenia? Alergia, pecherz, stres to byly problemy Marysi. Dolaczyl do nas Kubislaw - to tez nie pozostalo bez odbicia na nerwach Marysi. Szczegolnie że on ja teraz mocno zaczepia. I zawsze leczenie wetki przynosi efekty. Przez caly czas Marysia sie dobrze czula na meronizadolu.
Marzeniu, mam wlasnie dawac tylko kapsulke na wątrobę i dieta weterynaryjna.
Marzenia11 pisze:klaudiafj pisze:Janka moze po.prostu czesciej bo ja o tym pisze na forum. Wielu nie pisze. Brzuch lecze dopiero od 1.5 miesiaca to jak wetka moze miec zawsze inna koncepcje leczenia? Alergia, pecherz, stres to byly problemy Marysi. Dolaczyl do nas Kubislaw - to tez nie pozostalo bez odbicia na nerwach Marysi. Szczegolnie że on ja teraz mocno zaczepia. I zawsze leczenie wetki przynosi efekty. Przez caly czas Marysia sie dobrze czula na meronizadolu.
Marzeniu, mam wlasnie dawac tylko kapsulke na wątrobę i dieta weterynaryjna.
Sorry, ale nie wytrzymałam już - jakie efekty? Brzuch bolał i boli, a kryształy są. To jakie efekty???
Alergia wątpliwa a na stres nie podziałała niczym.
ser_Kociątko pisze:A wiecie co? Ja tylko czytam i czytam i czytam... Obiecałam sobie, że nie będę tu pisać, ale jednak to złamię.
Wet, który na wszystko próbuje wcisnąć RC to TWOJA wetka, cukrzyca? RC! Kryształy? RC! Teraz wątroba? RC!
Klaudia, czy Ty tego nie widzisz?! Czy udajesz że nie widzisz!
I popieram Pixie Dixie i Marzenię...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Lifter i 1020 gości